USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Назвали претендентів на членство в поліцейській комісії від облради

26 Лютого 2016 11:46
Назвали претендентів, яких будуть делегувати до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції. Серед шести поданих кандидатур оберуть двох, які візьмуть участь у комісії по квоті Волинської обласної ради.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією Волинської обласної ради.

Всього громадські організації Волині подали 6 кандидатур.

За кандидатуру депутата міської ради Павла Данильчука виступили представники цивільного корпусу «Азов», «Волинська спілка учасників АТО», «Національний Альянс», «Асоціація деревообробників Волині» тощо.

Кандидатуру керівника Громадського формування «Варта Порядку» Олександра Тиводара підтримало 7 громадських організацій, серед яких – «Спілка воїнів АТО Волині», «Спілка ветеранів добровольців», «Волинське об’єднання учасників АТО та волонтерського руху», «Об’єднання ветеранів розвідки», «Українська спілка ветеранів Афганістану» та інші.
Олександр Тиводар
Олександр Тиводар
За самооборонівця Олександра Ніколайчука та депутата Луцької міської ради Артема Запотоцького «підписались» «Самооборона Волині», «Автомайдан України», «Фундація регіональних ініціатив», «Волинський координаційний центр допомоги учасникам АТО» тощо.
Олександр Ніколайчук
Олександр Ніколайчук
Артем Запотоцький
Артем Запотоцький
Волинське крайове Братство апостола Андрія Первозванного рекомендувало на членство в комісії Сергія Кудрявцева.

«Асоціація фермерів та землевласників» висунула кандидатуру Миколи Собуцького.
Микола Собуцький
Микола Собуцький
Члени комісії проголосували за те, щоб винести вищезгадані кандидатури на голосування під час наступної сесії облради. Відтак, двох членів комісії оберуть обранці громади Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2016 12:03
Хто такий Данильчук, що йому вішають всі медалі і піарять.
свідок до Лучанин Показати IP 26 Лютого 2016 12:34
Данильчук! де ти подів бронзовий пам’ятник з Маневич?, кому і куда продав "межигірья" на Світязі, де гроші? Тебе треба судити а не висувати!
Анонім до Лучанин Показати IP 26 Лютого 2016 12:40
продав леніна .. бабло рішає все...
суддя до Лучанин Показати IP 26 Лютого 2016 12:42
коментар було видалено
Анатоль_ Показати IP 26 Лютого 2016 12:15
я в шоці від данильчука??
Фотін Показати IP 26 Лютого 2016 12:22
Данильчук - зірка новин. Маневичі його памятають))). Хоче свебе підстрахувати, атестуючи поліцію, думає його не посадять за памятник.
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2016 12:26
Бондар тоже там примазався спасати свого кума Муковоза
Дзиндзя Показати IP 26 Лютого 2016 12:32
Ніколайчук помічник Лапіна. А тепер задумайтесь чим буде керуватись цей атестатор? Ідеями якісних змін чи наказами отого ДуПутата
Anet Показати IP 26 Лютого 2016 12:37
Данильчук вже і сюди свого носа запхав!!!
Тарас Чурило Показати IP 26 Лютого 2016 12:44
Тиводар, Собуцький - нормальні, кваліфіковані кандидати, всіх інших треба замінити і не перетворювати атестацію на казнащо
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 13:05
І шо таке асоціація фермерів?Сам створив, сам голова. Це про Собуцького, наприклад. Чи не простіше написати партія "Свобода" Навіщо прикриватися громадською організацією. От і Вітів на картинці світиться. І так за всіма стоять в тіні, якісь фігури, котрі не можуть у відкриту світитися. А вплив мати хочуть. Ше можна сина Романюка вписати, він же тепер помічник народного депутата. Дарма, що депутат за тисячі кілометриів.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 13:17
Який маразм!Всі ратують за чесність в рядах поліції,а в члени комісії висувають ДАНИЛЬЧУКА. Люди,ви що,день і ніч попутали! Хай віддасть раніше пам'ятник або гроші,а потім можна щось говорити. Треба речі називати своїми іменами. Звалив і вивіз серед ночі.А чому не вдень?Значить зроблено нелегально і без відповідної документації.Пам'ятника немає-значить вкрав.А це значить-ЗЛОДІЙ. Не всі бувші міліонери були корупціонерами.Як може ЗЛОДІЙ перевіряти людей,які за фахом мають таких як він,ДАНИЛЬЧУК,ловити і садити.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 13:24
ЗЛОДІЙ буде в поліцейській комісії від облради.Ви що, люди,останній розум втратили.Та це нонсенс! Вкрав серед ночі пам'ятник,а його підвищують.Та таких як він треба виставити на центральній площі Маневич вдень і хай відзвітує та верне пам'ятник.А ні-закрити в СІЗО і хай згадує.4т бронзи вкрали вночі з дружбанами і все затихло. Злодій має вирішувати долю людей,які за своїм фахом повинні ловити і садити подібних Данильчуків.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 13:27
А фермери,що там робитимуть фермери?Ніхто нічого не має проти їх людських якостей,але не краще їм піти і вирішити питання с/г Волині.На полях дерева ростуть,але це нікому не цікаво.Молоко дешевше води стоїть-наплювати.Дай всім ,,мєнтів,, атестувати та судити.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 13:35
Чого гнобим Пашу? І Ліля Кревська тут як тут. І яку вона організацію представляє на цей раз? Кума Бондара нєбось?
Сапер Показати IP 26 Лютого 2016 14:10
Господи кто нами хочет руководить: подупокерные, заднеприводные *вцы, проходимцы.
не пацик Показати IP 26 Лютого 2016 18:03
А чому в коміссіі немае преставників від :- контрабасу- нарколиг- угонщиків автотранспорту- квартирних злодіів- валютчиків- браконерів- : коммісія повина бути комплексна -де один одно знають аби де чого тай нормального хлопця непропустили.
Ірина Таран Показати IP 26 Лютого 2016 20:01
Ще кого Лапін туди просуне...
Василь Квітка Показати IP 26 Лютого 2016 20:57
Нехай кожен представник доповість, який він вніс свій вклад в розвиток нашої Держави.Яким може похвалитися героїчним вчинком і з якого можна брати приклад.
в підтримку аноніма Показати IP 27 Лютого 2016 11:26
згоден за асоціацію фермерів, собуцький на посаді заступника голови ОДА не зробив нічого, зараз пусте місце тепер хоче на атестацію поліції - сміх та й годі
Ігор Показати IP 27 Лютого 2016 15:18
Збирається комісія дол.....ів!!! Ура! Всі раді?
Ігор Показати IP 27 Лютого 2016 15:30
Паша! Віддай гроші за брозну! Дибіл**д!!!! Куда лізиш? Такому чл*ну комісіі-треба члени в*др*зат*
Людмила Жукова Показати IP 27 Лютого 2016 18:51
Люди, які погодились працювати в комісії, а Ви володієте системою права держави Україна. Бо братство Андрія Первозванногьо - це добре. Але яке відношення це братвство має до атестуванння поліціантіва. Дкмаю - як ЧЛЕН до пальця.
Чесно Показати IP 27 Лютого 2016 23:56
Та їх самих треба було перевірити на поліграфі, а потім ставити в комісії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus