USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали найнадійніший засіб проти грипу

7 Грудня 2011 13:37
3573 мешканці області щеплені проти сезонного грипу. Із них дітей до 17 років - 1353.

Про це повідомили у прес-службі ОДА, - пише УНН.

За словами головного державного санітарного лікаря в області Наталії Янко, за тиждень на Волині зареєстрували 4324 хворих, госпіталізували 169 осіб - 3,9% від загальної кількості захворілих. Випадки захворювань на грип не реєструвались та ситуація із гострими респіраторними вірусними інфекціями є стабільною.
Також, на думку медика, вакцинація - найнадійніший засіб, щоб уберегтися від грипу.
Окрім цього, ефективними заходами профілактики є: загартування та часте провітрювання приміщень, повноцінне харчування з включенням вітамінів у природному вигляді та загальнозміцнюючих засобів, часте миття рук з милом тощо. Також, стверджує Янко, дуже важливо не займатися самолікуванням і при перших ознаках хвороби звертатись до лікаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Грудня 2011 22:59
З останнім абзацем згідний, але вакцинація - це тільки спосіб скоріше на "той світ" піти! Самий надійний рецепт: уникайте контактів як з хворими так і з лікарями!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus