USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали найочікуваніші фільми 2011 року

14 Січня 2011 12:42
Український щотижневий журнал Корреспондент назвав Топ-10 найбільш очікуваних фільмів 2011 року, які обіцяють стати найкасовішими.

У списку є все, від драм до мультфільмів, причому половина - у форматі 3D, зазначає видання.

Відкриває список драма "Б’ютіфул" режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту ("Вавилон", "Сука любов"). Харизматичний Хав'єр Бардем, який зіграв у цьому фільмі Уксбаля, розлученого батька двох дітей, отримав за свою роботу приз За кращу чоловічу роль на Канському кінофестивалі-2010. Його герой допомагає нелегальним іммігрантам знайти роботу, чим викликає підвищений інтерес поліції, де служить друг дитинства Уксбаля. Але у в'язницю головному герою ніяк не можна - він невиліковно хворий, і до фатальної дати потрібно владнати всі справи і підготувати до своєї смерті дітей. Вихід у прокат: 10 лютого.

Далі йде трилер "Чорний лебідь" Даррена Аронофскі ("Реквієм за мрією", "Рестлер") з Наталі Портман у головній ролі. Любов до балету, амбіції і вимогливий хореограф (Венсан Кассель) доводять героїню Наталі Портман до нервового зриву. А тут ще з'являється конкурентка (уродженка України Міла Куніс), яка претендує на місце прими в театрі ... Вихід в український прокат: 24 лютого.

17 березня на екрани українських кінотеатрів виходить анімаційна комедія "Ранг" Гора Вербінскі ("Пірати Карибського моря"). Джонні Депп не тільки озвучив головного героя, а й зіграв його - камера фіксувала пластику актора, а потім за допомогою комп'ютера його рухи переносилися на персонажа, домашнього хамелеона рангу.

У Топ-10 найбільш очікуваних фільмів 2011 року за версією журналу Корреспондент також увійшли: російський бойовик "ПіраМММіда" режисера Ельдара Салаватова (вихід у прокат: 21 квітня), фантастичний екшн "Тор" у 3D з Наталі Портман і Ентоні Хопкінсом (28 квітня), 3D-продовження "Піратів Карибського моря" з Джонні Деппом (19 травня), 3D-мультфільм "Кунг-фу панда-2" (26 травня), 3D-анімація "Тачки-2" (23 червня), фантастичний екшн Джона Фавро "Ковбої проти прибульців" з Гаррісоном Фордом і Деніелом Крейгом ( 11 серпня) і 3D-мультфільм про одного з найбільш одіозних персонажів "Шрека" - "Кіт у чоботях" (27 жовтня).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ursa Показати IP 14 Січня 2011 15:20
А третью часть "Трансформеров" никто не ждёт, да? ;)
НЕБАЙДУЖА Показати IP 15 Січня 2011 08:07
НАЙЦІКАВІШЕ - російський бойовик "ПіраМММіда",ОСКІЛЬКИ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ МММ ПОВЕРТАЄТЬСЯ!
VSC Показати IP 15 Січня 2011 12:02
Из этого всего, заслуживает внимания только "Beautiful" и "Black Swan".
паша Показати IP 15 Січня 2011 21:51
а трансформери

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus