USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Названо найкращу комп’ютерну гру 2009 року

3 Листопада 2009 18:38
Рольова гра «Fallout 3», створена американською компанією Bethesda Softworks, визнана найкращою комп’ютерною грою 2009 року. Про це 3 листопада повідомляють «Волинські новини».
Гра Fallout 3 отримала найбільше схвальних відгуків геймерів усього світу і спеціалістів ІТ-технологій. Відтак, гру нагороджено престижною премією ігрової індустрії Golden Joystick (\"Золотий джойстик\"). Fallout 3 виборола абсолютну перемогу у більшості номінацій серед сотні комп’ютерних ігор, створених із травня 2008 року по травень 2009-го.
Другою за популярністю грою визнана серія ігор Call of  Duty. Вона перемогла у трьох номінаціях: найпопулярніша в он-лайні, напристосованіша для приставок і найвдаліша гра в номінації «Обов’язково для перегляду».
Компанія Activision Blizzard, яка створила хіти Call of Duty та Guitar Hero, визнана найліпшим виробником року. А гра Grand Theft Auto: Chinatown Wars, створена для приставок Nintendo DS, перемогла в номінації «кишенькова гра року» , - інформує NEWSru.com.
Премія Golden Joystick заснована у 1982 році англійськими геймерами. Відзнака має 15 номінацій. Переможців у категоріях визначають за підрахунком голосів геймерів усього світу. \"Золотий джойстик\" потрапив у Книгу рекордів Гіннеса, як найпопулярніша нагорода для відеоігор. Скажімо, нинішнього року в голосуванні взяли участь 1,2 мільйона геймерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 16:31
Хотів би я пограти щось новеньке з цього списку але як у багатьоє є така проблема, як характеристика комп'ютера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus