USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Укрпошта» оголосила конкурс на кращу різдвяну поштову марку

17 Жовтня 2022 00:57
«Укрпошта» оголосила конкурс на створення ескіза різдвяної поштової марки. Ескізи можна надсилати до 25 жовтня включно. Найкращий буде відтворено на новій поштовій марці.

Про це повідомила пресслужба «Укрпошти».

«Нині свята в Україні хоч і мають присмак полину, проте набувають особливих сенсів. І коли сьогодення шматує, вкрай важливо знайти у собі надійні опори. З-поміж них – любов, сподівання на кращий прийдешній рік та передчуття перемоги, а відтак омріяне повернення додому, радість в очах дітлахів, довгі обійми з тими, хто тримає наше небо.

Сконцентруймо спільні бажання українців на 2023-й в ескізі нової поштової марки «З Різдвом Христовим та Новим роком!». І нехай вона буде пророчою, бо ж досвід у нас є.

Долучайтеся й запропонуйте своє бачення різдвяної поштової марки. Ескізи очікуємо з 15 до 25 жовтня 2022 р. (включно). Найкращий буде відтворено на новій поштовій марці. Залишаємо за собою право запропонувати авторам яскравих ідей публікацію їхніх ескізів на різдвяних конвертах та листівках», – йдеться у повідомленні.

Взяти участь у конкурмі можна за посиланням: bit.ly/Christmas-stamp.

Вимоги до ескізів:

– наявність основних різдвяних та новорічних символів, а також традиційних українських святкових атрибутів;

– національний колорит задля пробудження найтепліших асоціацій;

– малюнок чи графічний макет з візуалізацією в електронному вигляді у форматі JPEG, 300 dpi.

Використання фотоматеріалів та зображень не має порушувати авторські права сторонніх осіб. Кожен учасник може відправити не більш як 5 ескізів.

«Випуск «Укрпоштою» різдвяної поштової марки є традицією, а цьогоріч – ще й обов’язком пронести крізь війну світло нашого завтра», – додали у державному підприємстві.

Нагадаємо, 28 червня у Луцьку погасили і запустили в продаж нову поштову марку «Українська Мрія», авторкою ілюстрації до якої стала школярка з Волині Софійка Кравчук.

Читати ще: «Доброго вечора, ми з України!». На Волині в обіг ввели марку, присвячену «тракторним військам»

До 31-ї річниці Незалежності України Укрпошта випустила поштовий блок «ВІЛЬНІ. НЕЗЛАМНІ. НЕПЕРЕМОЖНІ». До нього увійшли марка з українським воїном та шість ілюстрацій, які показують останні шість місяців великої восьмирічної війни українського народу з окупантами. «Укрпошта» випустила першу благодійну марку «Пес Патрон».

Читати ще: На Волині в обіг ввели марку, присвячену псу-саперу Патрону. Скільки коштує і де купити

Завдяки її продажу планують зібрати понад мільйон євро на автомобіль для розмінування, щоби швидко розміновувати великі території в Україні. Решту коштів спрямують на підтримку притулків для тварин. А в День захисників і захисниць України у Луцьку погасили нову поштову марку «Слава Збройним силам України!», тираж якої – мільйон примірників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus