USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Названо найнадійніший уживаний автомобіль

22 Березня 2011 14:51
У результаті дослідження, проведеного британською страховою компанією Warranty Direct, модель Peugeot 207 була визнана найбільш надійною серед уживаних автомобілів у Європі.

Про це пише "Кореспондент" .

З метою визначення найбільш надійних авто експерти компанії склали рейтинг, що враховує частоту поломок і вартість їх подальшого усунення. Так, фахівці Warranty Direct проаналізували більше 20 тисяч страхових полісів на машини віком від трьох до семи років, випущені європейські виробниками, а також порівняли причини звернень автовласників у дилерські центри для ремонту автомобілів.

Як з'ясувалося в результаті дослідження, в середньому за рік з ладу виходить 6% Peugeot 207, тобто один автомобіль з 17. При цьому в компанії Warranty Direct зазначають, що оскільки ця модель була представлена ​​в 2007 році, то експертам вдалося зібрати статистику з гарантійного ремонту лише за три роки. Середня вартість ремонту для Peugeot 207 для Великобританії - 331,92 фунта стерлінгів.

Друге місце в рейтингу посіли авто Fiat Panda, близько 14% власників якого поскаржилися на поломки, що не потрапили під гарантійний випадок.

Першу п'ятірку лідерів замикають Peugeot 206 CC (17% поломок, середня вартість ремонту - 185,4 фунта стерлінгів), VW Polo (18%, 190,48 фунта) і Renault Clio (21%, 173,40 фунта).

Найменш надійними машинами експерти визнали Mercedes-Benz SL (47% звернень, вартість ремонту - 742,1 фунта стерлінгів), Range Rover (53%, 499,43 фунта), Renault Espace (54%, 491,26 фунта), Mercedes- Benz S-Class (47%, 505,22 фунта) і BMW 7-Series (45%, 514,4 фунта).

Як відзначили в компанії Warranty Direct, найвища вартість ремонту з цих п'яти моделей була зафіксована у "сімки" BMW - 7239 фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, раніше в США склали рейтинг найнадійніших авто, перші рядки якого посіли авто японських марок - Toyotа і Honda, кожна з яких лідирують у п'яти категоріях, а Nissan і Subaru показали середній результат серед всіх автовиробників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мирек Показати IP 22 Березня 2011 15:35
брехня.французи саме говно у мене 20летний фольц и еще 200 бегает а запчасти самые дешевые а поедте на станцию к тому кто заказал у Вас эту и рекламу и сами убедитесь у него там даже динамометрического ключа нет
aksakaL Показати IP 22 Березня 2011 17:17
В статье помимо европейского рейтинга (в данном случае британского) упоминались данные и американского.Американский рейтинг надёжности - локальный. Там полно автомобилей, которых у нас очень мало и , наоборот, отсутствуют многие солидные европейские производители, доминирующие в Европе. Что даст европейцу - владельцу Рено-Пежо-Ситроена-Фиата-Сеата рейтинг америкосов, где эти авто не фигурируют? У америкосов лучший - Линкольн... Положа руку на сердце, дайте ответ, кто и когда вообще видел живьём этого лидера надёжности?
аксакал Показати IP 22 Березня 2011 17:41
С высоким местом "Панды" я согласен: всё простенько в компактном фиатике, следовательно нечему ломаться. А вот "Пежо-207" нужно бы сверить с данными ADAC (немцы любят считать дефекты дотошно). Сомнение моё продиктовано тем, что "Автобильд" уже несколько лет на основании большого количества мнений и жалоб автолюбителей выдаёт антиприз "Морковка года" именно "Пежо" (особо досталось два года назад 307-й модели). Вообще-то у британцев рейтинг может быть объективным: свой автопром распродан индусам-китайцам-кувейтцам, поэтому нет у них при анализе ура-патриотизма. Британцы покупают авто разных марок и эксплуатируют приблизительно одинаково ( в отличие от немцев, которые покупают почти три четверти у родного автопрома и тщательно проходят ТО).Поэтому у них лучше обстоит картина с надёжностью своих немецких марок. На днях в Интернете появились и данные американских исследований надёжности.Но американский рейтинг надёжности - локальный. Там полно автомобилей, которых у нас очень мало и , наоборот, отсутствуют многие солидные европейские производители, доминирующие в Европе. Что даст европейцу - владельцу Рено-Пежо-Ситроена-Фиата-Сеата рейтинг америкосов, где эти авто не фигурируют? У америкосов лучший - Линкольн... Положа руку на сердце, дайте ответ, кто и когда вообще видел живьём этого лидера надёжности- Линкольн?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus