USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

НБУ не бачить необхідності в нових санкціях проти банків РФ в Україні

21 Березня 2017 22:11
Національний банк не бачить необхідності в розширенні санкцій щодо банків з російським державним капіталом.

Про це повідомила заступник голови НБУ Катерина Рожкова після засідання комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності, передає БізнесЦензор.

"Перелік санкцій передбачений законом. Він дуже широкий. Щодо банківського сектору, то тут застосована санкція у вигляді заборони на виведення капіталу забезпечує збереження грошей і дозволяє забезпечити розрахунки з вкладниками і клієнтами банку. Ми вважаємо, що розширювати санкції не потрібно", - сказала Рожкова .

Заступник голови Нацбанку нагадала, що сподівається на цивілізований вихід цих банків з українського ринку шляхом продажу.

"Ми вважаємо, що вихід цих банків повинен задовольнити всіх", - зазначила Рожкова.

За словами заступника голови НБУ, переговори з продажу банків тривають, і найближчим часом буде внесена певна ясність в це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus