USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Не ганьбіться!»: волинян обурив дешевий піар Волинської ОДА на відремонтованому ШВЛ

10 Травня 2020 12:21
Під кінець 2-місячного карантину керівництво ОДА нарешті спромоглося відремонтувати один ШВЛ, який давно мав би рятувати хворих із смертельною недугою. Та навіть із службової недбалості і некомпетентності ділки можуть зробити ледь не національне свято і яскраву картинку. Так, неначе неймовірне досягнення в команді голови ОДА Юрія Погуляйка представили вручення десятирічного відремонтованого апарату штучної вентиляції легень.

Про це пише Віталій Іщук на сторінках видання Під прицілом.

«На фоні тотального ігнорування державою, яка не допомагає регіонам в боротьбі з коронавірусом, команда донецько-луганських управлінців, які більше нагадують гопників, намагається піаритись будь на чому. Це у той час, як саме через щербаків-судакових-мікаілових медики, які щодня наражають себе і своїх рідних на смерть, і досі не отримали обіцяних Президентом 300% надбавки. Проте і реакція волинян у соцмережах виявилася відповідною і схоже зовсім не такою, як очікували приблуди-парашутисти – обурення та нерозуміння, як ремонт старого апарату можна видавати за досягнення. А починалося усе доволі епічно», – пригадує автор.

8 травня Волинській обласній інфекційній лікарні передали відремонтований апарат штучної вентиляції легень. За словами голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, апарати ШВЛ ремонтували максимально швидко. Проте поняття «швидко» – відносне, адже перших хворих на COVID-19 виявили ще на початку березня.

Ледь не з оркестром голова ОДА привіз в лікарню невеличку коробку з запчастинами до ШВЛ і урочисто передав головному лікарю. Коробочка більше нагадувала за розмірами мієлофон із радянського фільму «Гостя з майбутнього».
Реакція соцмереж була промовистою і не забарилась.

«Пройдисвіти піаряться за наші кошти», «у#$ани»,«які голосні слова – відремонтували, ніби 10 нових купили», «без перерізання стрічки, без оркестру?», «як уже цей цирк задовбав – з тих грошей, що накрали могли б і новий купити», «не позортесь! Відремонтований...», – пишуть користувачі фейсбуку.


«На фоні подарунків благодійників нашим лікарням влада вирішила хоч що-небудь показати. Позор! І головне сфотографувати цей пафос і розповсюдити», – зазначає одна з користувачок.

І дійсно, якщо на Волині благодійники допомагають медзакладам на десятки мільйонів гривень, то владі, яка «допомагає» медицині лише стрімами у Фейсбуці і підписуванням документів, доводиться робити собі рекламу хоча б на звичайному ремонті медтехніки. Адже, як зазначає нардеп від Луцька Ігор Палиця, в Україні боротьба з коронавірусом триває за рахунок місцевих бюджетів та благодійників, в той час як держава не допомагає регіонам.

Але й та благодійна невелика благодійна допомога, яка з Києва розподіляється на регіони – вже чудовий привід для команди гастролерів попіаритись. Хоча і до її отримання ОДА не докладає зусиль, окрім як формує списки. 8 травня в Луцьк з Києва прибула партія захисних костюмів і масок від благодійних фондів. Губернатор Юрій Погуляйко та його заступниця Тетяна Щербак з радником Емілем Мікаїловим не могли оминути такої нагоди, а тому особисто приїхали на станцію «швидкої», аби зустріти вантажівку.

Зі знанням справи Юрій Погуляйко і Еміль Мікаїлов полізли в кузов великої фури, губернатор особисто взяв до рук засоби захисту, оглянувши багатозначним поглядом. Картинка – те що треба, але якщо придивитись, то бачимо, що ящики в кузові напівпричепа-двадцятитонника розміщені лише на початку і в кінці. Так, аби здавалось, що це приїхала набита вантажем машина.
«Для чого під декілька десятків коробок, які влізуть у бус, потрібно було гнати цілу фуру з Києва, а потім ще й самому їхати її зустрічати? Невже серед дюжини незрозумілих радників, які вештаються коридорами ОДА нема жодного притомного, які б дали шефу розумну і мудру пораду, а не шукали хоча б якусь причину щоб імітувати бурну діяльність перед Києвом. Тільки не враховують донецько-луганські заблуди, що волиняни не такі наївні, як їх собі вони уявляли. Звідси і промовиста реакція волинян, які вже бачили команди недолугих силовиків на посадах та дешевий піар. А поки що уже не в соцмережах вони починають задаватись питаннням, що за надрозуми заполонили коридори ОДА і за що ці всі люди отримують зарплати з кишень волинян», – резюмує автор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
123 Показати IP 10 Травня 2020 13:18
Хто з тьох на фото Еміль Мікаїлов?
123 до 123 Показати IP 10 Травня 2020 18:18
Він в парку на лавочці, разом з сівохою.
321 до 123 Показати IP 10 Травня 2020 22:55
Хтось гарно інфу ЗМІям зливає з ОДА :)))
777 до 321 Показати IP 11 Травня 2020 09:45
що там зливати? орган влади і має бути відкритим, а не барикади будувати і нічого для області не робити!
вася Показати IP 10 Травня 2020 14:07
чому "піпл"читає,розуміє і не діє,де паша з аркадієм?да всі?
Ірина Показати IP 10 Травня 2020 16:19
Ще й рубльов обгадився в цьому примітивному шоу. Слуги клоуни одні. Палиця молодець! Гопникам треба дупенштурхен робити якомога швидше.вже колись була така напасть як гринюк і гвандьо, грабували Волинь.
Іван до Ірина Показати IP 10 Травня 2020 22:58
Цікаво, а чому ваш, як ви кажете, дупенштурхен не робили попереднику Савченку, теж наче нічим примітним за час свого "керування" не відмітився?! :)
Ірина до Іван Показати IP 11 Травня 2020 02:04
І тоді я те саме казала, коли той придуркуватий Савченко гроші з карточки брав, а як вони там беруться поняття не мав. Гнати в три шиї і його треба було.
Іван до Ірина Показати IP 11 Травня 2020 09:47
Ну то чого не гнали? :))) І цього не поженуть допоки Зе президент або як вибори місцеві не завалить :)))
Ірина до Іван Показати IP 11 Травня 2020 14:48
Що ти Іване причепився що жінки? Ти що без яєць чи як, що жінки мають боронити Волинь від бидла!
Лучанка до Ірина Показати IP 11 Травня 2020 17:30
А тобі, що всі мізки у сіськи перемістилися, що таке пишеш?
Ірина до Лучанка Показати IP 11 Травня 2020 21:27
Тебе не запитала, бот вошивий!
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 10 Травня 2020 18:50
"Жрать хатітє"?
я Показати IP 10 Травня 2020 20:02
Вони так "пропіарилися" в інтерв'ю із журналістами Аверсу, що слів не має! Це ще краще, як в комуністичні часи! У голову не вкладається, куди ми котимося!? Як ці товстенькі україночки несли на підносах їм "жрать"! І сміх, і гріх, і страх!
Смішно Показати IP 10 Травня 2020 20:48
Але костюм в Рубля дорожчий за ту коробку
вуж Показати IP 10 Травня 2020 22:53
"Невже серед дюжини незрозумілих радників, які вештаються коридорами ОДА нема жодного притомного, які б дали шефу розумну і мудру пораду" - а це точно підмічено, бо саме Щербак і радить таке робити разом з PR фахівцем "вищого гатунку" Прокопчук-Мовяк - ті нарадять :)))))))
уважний Показати IP 10 Травня 2020 22:56
А чомусь Рубльова ніхто і не згадую... :)))
Ірина до уважний Показати IP 11 Травня 2020 02:06
А що за нього говорити, прізвище саме говорить - продався з потрохали мерзотник!
Гоцул Показати IP 13 Травня 2020 09:28
Плескаю автору тексту: "Невже серед дюжини незрозумілих радників, які вештаються коридорами ОДА нема жодного притомного, які б дали шефу розумну і мудру пораду, а не шукали хоча б якусь причину щоб імітувати бурну діяльність перед Києвом" :) :) :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus