USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Не хотів такого горя – водій з Волині, з вини якого загинуло 9 людей

24 Вересня 2019 08:29
Волинянин, який став винуватцем смертельної аварії на Житомирщині, розповів, як все сталося. З його слів,зіткнення не міг уникнути, бо його саме машина обганяла.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

55-річний Анатолій Грановський, який протаранив туристичний автобус під Житомиром, теж травмувався і зараз знаходиться в лікарні під охороною.

Чоловік розповідає, що аварія сталася за одну секунду. Уникнути зіткнення не було можливості. Про те, що сталося – шкодує і кається.

«Дуже шкода. Не хотів такого горя. На стількох життях в мить хрест поставлено. Зіткнення не міг уникнути, бо мене саме машина обганяла. Все сталося за одну секунду. Все б віддав, аби люди були живі», – каже чоловік.

Відомо, що житель Волині має 37 років водійського стажу. Від більшої кількості жертв врятувало те, що їхав порожній – без бензину.

Найближчим часом чоловікові мають обрати запобіжний захід.

Нагадаємо, інцидент стався у неділю, 22 вересня, увечері на 250 км автодороги Київ-Чоп. Попередньо встановлено, що близько 22:30 поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району 55-річний водій DAF з напівпричепом (цистерна), прямуючи у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням «Житомир-Яремча», що стояв на узбіччі дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ира Показати IP 24 Вересня 2019 09:47
Прежде, чем обходить препятствие, убедись, что автомобиль позади тебя не совершает маневр- банальное правило!!!! Сам виноват- меньше скорости, соблюдение правил- нет жертв. Убил людей- сиди в тюрьме. Даже, сли неумышленно! Правила для кого написаны?! И нечего оправдываться!
кнц до Ира Показати IP 24 Вересня 2019 10:32
Вивчи державну мову, тоді коментуй!!!
Лучанин до кнц Показати IP 24 Вересня 2019 11:13
Мабуть, варто спочатку вивчити правила вічливості, а водіям ще й правила дорожнього руху.
МІР Показати IP 24 Вересня 2019 11:48
А водій автобуса виставив аварійний знак у встановленому правилами місці
вован Показати IP 24 Вересня 2019 16:34
А если не выставил знак - на что глаза даны человеку? Нужно соблюдать скоростной режим.
Клава до вован Показати IP 24 Вересня 2019 22:14
Знак обов'язково - це крівею написано в правилах ...
Олег Показати IP 24 Вересня 2019 19:03
Я Водія не виправдовую. Але скільки метрів до вісьової лінії зупинився автобус? По ходу він зупинився в смузі руху, отже вина водія автобуса не набагато менша.
Лучанин до Олег Показати IP 25 Вересня 2019 09:54
Тут ситуація, коли дві особи вирішили знехтувати правилами. Не часто, але буває, що такі події співпадають, підсилюють одна одну і тоді виходить трагедія. Тому кожний з нас ніколи не повинен нехтувати правилам, які керуюють безпекою життя, бо чим частіше порушуєш, тим більша ймовірність втрапити в халепу - і це звичайна математика, і ніякі ікони чи релігійні ритуали не вбережуть від таких ситуацій, якщо людина не хоче дотримуватись правил безпеки. На жаль, при цьому страждають не причетні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus