USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В аварії у зоні АТО загинув волинський боєць. ОНОВЛЕНО

19 Листопада 2015 11:42
ДТП за участю військовослужбовців сталася у Луганській області. Двоє людей загинули та вісім отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА у на сторінці у Фейсбуці. Інформацію підтвердив і відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області.

«Учора, 18 листопада, неподалік села Гречишкине Новоайдарського району на автодорозі сполученням «Сєвєродонецьк – Новоайдар» сталася автотранспортна аварія.

Близько 13:15 рухаючись на автомобілі «КамАЗ», водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з військовим автомобілем «КРАЗ».

У результаті аварії загинув пасажир «КамаАЗу» та пасажир «КРАЗу» – військовослужбовець із Волинської області.

Ще сім бійців та водій «КамАЗу» дістали поранень», – йдеться в повідомленні.

У Луганській області сталася ДТП за участю військовослужбовців. Двоє людей загинуло та вісім дістали поранень. Учора,...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 19 листопад 2015 р.


«У причинах ДТП будуть розбиратися правоохоронці. Усім постраждалим наразі надається необхідна допомога. Стан багатьох із них тяжкий», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Водночас, виїздом на місце події встановлено, що 49-річний водій автомобілю «КАМАЗ-55111», рухаючись автодорогою «Сєвєродонецьк – Новоайдар» поблизу с. Гречишкине Новоайдарського району, раптово виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем «КРАЗ-6622-02», під керуванням військовослужбовця Збройних Сил України, який здійснював перевезення військовослужбовців у кузові автомобіля та рухався у напрямку м. Сєвєродонецька.

Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень загинули пасажир автомобіля «КАМАЗ-55111» 1955 р.н. та пасажирка автомобіля «КРАЗ-6622-02» військовослужбовець-санінструктор ЗСУ 1968 р.н. Тілесні ушкодження отримали вісім чоловік (два водія та шість пасажирів-військовослужбовців ЗСУ). Постраждалі з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовані до лікарні.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводиться досудове розслідування.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 19 Листопада 2015 13:56
Ну якже так? Мало того, що війна, так ще і в ДПТ люди гинуть..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus