USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Невдале дербі з БК «Рівне»: «Старий Луцьк» втретє поступився на турнірі пам’яті Олексія Веремійчика

25 Вересня 2023 08:11
Репетиція матчу першого баблу Суперліги з БК «Рівне» виявилася невдалою для баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет». Лучани поступилися принциповому супернику в третьому матчі на турнірі пам’яті Олексія Веремійчика з рахунком 66:76.

Нагадаємо, в першому матчі турніру «Старий Луцьк-Університет» поступився в овертаймі столичному «Київ-Баскету» – 80:86. У другій грі лучани програли «Прометею».

У вчорашній грі рівнянин Шепелєв з-під кільця відкрив рахунок, але три очки від Коровякова та очки Дюпіна й Томаса допомогли лучанам здійснити ривок 7:0. Ситуація на майданчику швидко змінилася, і невдовзі попереду були гості – 7:8.

Гойдалки на майданчику продовжилися: завдяки реалізованим штрафним Коровякова та очкам Томаса «Старий Луцьк» повернув перевагу – 14:11. Рівна у першій чверті гра завершилася рівним рахунком – 15:15.
Безкомпромісна боротьба продовжилася і в другій чверті, на старті якої Прозапас та Коцько вивели лучан вперед. До середини десятихвилинки вже Рівне було попереду, після чого команди почергово володіли перевагою.

Відзначимо вдалий ігровий відрізок Дейни, який зібрав на собі кілька фолів та забив «трьоху». Але лідерами на велику перерву пішов БК «Рівне» – 33:36.
Після перерви, за три стартові хвилини третьої чверті, гості зуміли вперше у матчі піти у десятиочковий відрив, а до проблем лучан додалося те, що Коцько отримав четвертий фол. До кінця чверті баскетболісти «Старого Луцька» трішки скоротили відставання – 51:57.
На старті четвертої десятихвилинки очки Дейни та Панфілова наблизили лучан на мінімальну відстань – 55:57. Але рівняни зуміли увімкнутися і зробили ривок 12:2, тож Володимир Журжій взяв тайм-аут.

Тренерські корективи не надто виплинули на фінальний результат. БК «Рівне» святкувало перемогу з рахунком 66:76.
Найрезультативнішими у складі лучан стали Максим Дейна та Євген Коровяков, закинувши по 11 очок, одного підбирання до дабл-даблу не вистачило Стейсі Томасу (10 очок, 9 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола з Перемоги Показати IP 25 Вересня 2023 08:49
Надрукували фотографій більше, ніж закинули м'ячів ! І шо воно вам допомогло виправдати поразку ?
Автор до Микола з Перемоги Показати IP 25 Вересня 2023 09:17
А хтось виправдовував поразку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus