USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не міг знайти свого сімейного: п’яний волинянин прийшов у лікарню вакцинуватися та побив двох лікарок

23 Березня 2024 17:30
Побив двох лікарок, бо не міг знайти свого сімейного лікаря: за хуліганські дії у медичному закладі судили волинянина, який хотів вакцинуватися, будучи п’яним. Маневицький районний суд ухвалив вирок, яким оштрафував хулігана на 34 тисячі гривень.

Злочин трапився 3 серпня 2021 року на другому поверсі Маневицької амбулаторії загальної сімейної медицини КП «Маневицький районний центр первинної медико санітарної допомоги».

У матеріалах справи вказано, що п’яний Борис М. хотів познайомитися зі своїм сімейним лікарем, але під час його пошуку голосно кричав та висловлювався грубою нецензурною лайкою в адресу інших лікарів та відвідувачів амбулаторії, серед яких були діти.

Цього хулігану було замало: він увірвався в один з кабінетів та вимагав у лікаря-дерматолога повідомити, хто його сімейний лікар, схопивши жінку за задню частину шиї. А далі взяв стілець та кинув його в напрямку вікна, внаслідок чого з підвіконня впав та розбився горщик із кімнатною рослиною.

Невдовзі Борис М. продовжив розбірки вже у кабінеті сімейної лікарки. Чоловік різко закрив її ноутбук та схопив за ліве плече.

Внаслідок дій хулігана обидві лікарки отримали легкі тілесні ушкодження, а робота амбулаторії припинилася майже на півтори години.

Під час розгляду справи спочатку Борис М. заперечував свою винуватість та відмовлявся від дачі показань. Однак під час допиту однієї з потерпілих він попросив у неї пробачення, а після дослідження доказів повністю визнав свою вину. Чоловік підтвердив, що прийшов в амбулаторію, бо хотів вакцинуватися від COVID-19. Але не міг знайти свого сімейного лікаря, почав сердитися і голосно обурюватися. Волинянин підтвердив обставини, зазначені в обвинувальному акті, зауваживши, що детально пригадати всі події не може, бо перед тим вживав алкоголь.

Про обвинуваченого відомо, що він народився у селі Будки Маневицького району, одружений, має на утриманні двох неповнолітніх дітей та працює водієм у ПП «Вояж».

Обираючи міру покарання, суд врахував позитивну характеристику Бориса М. та його волонтерську діяльність. Потерпілі ж вибачили обвинуваченого, однак вимагали відповідного покарання за наслідками його неправомірних дій.

Прокурор просив суд призначити для Бориса М. покарання у виді двох років обмеження волі зі становленням дворічного іспитового строку, однак суд вирішив оштрафувати хулігана на 34 тисячі гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Альберто Бурла Показати IP 23 Березня 2024 17:56
Так вкололи би йому баранофікус. П'яним він би загнувся швидше. Природній відбір

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus