USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не терпітимуть ігнорування норм: США обурені запуском Іраном супутника

16 Січня 2019 08:29
Держсекретар США Майк Помпео заявив, що Америка терпітиме ігнорування Іраном міжнародних норм.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на держдепартамент США.

"Сполучені Штати працюють з нашими союзниками і партнерами над протидією всьому спектру загроз Ісламської Республіки, включаючи її ракетну програму, яка загрожує Європі і Близькому Сходу", - йдеться в заяві глави держдепартаменту США.

За словами Помпео, своїм запуском ракети-носія Іран "продовжує кидати виклик міжнародному співтовариству".

"Такі транспортні засоби включають технології, які практично ідентичні, взаємозамінні з технологіями, використовуваними в балістичних ракетах, включаючи міжконтинентальні балістичні ракети. Сьогоднішній запуск зміцнює здатність Ірану в кінцевому підсумку створити таку зброю", - додав він.

Іран раніше невдало здійснив запуск супутника. Невдача пов'язана з проблемою з третьою сходинкою ракети-носія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 16 Січня 2019 08:46
тобто Маску можна хоч паравоза запускати а державам які зможуть стати конкурентами зась.... залізна логіка "колиски демократії"
Правдоруб до Андрій Показати IP 16 Січня 2019 11:10
Маск запускає з комерційною метою та для дослідження космічного простору на замовлення НАСА а Іран тестує для доставки ядерних боєголовок, різницю відчуваєте?
Андрій до Правдоруб Показати IP 16 Січня 2019 11:54
Хто Вам це сказав інформ агенства" демократів"???? європейські інформ агенства наприклад вчора повідомили що це була спроба запустити супутник.... от і уявіть, що Україна захоче запустити супутник і нам скажуть но-но це ваша спроба відновити ядерний статус.... що тоді балакатимете?
Анонім Показати IP 16 Січня 2019 09:02
Без дозволу янкі вже і пу.......ти не можна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus