USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не проспект Волі єдиний: у Луцьку активно ремонтують вулиці та дороги

20 Липня 2021 18:28
Триває активна фаза ремонтних робіт луцьких вулиць та доріг, що не так давно приєднали до Луцької громади.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Сьогодні міський голова Ігор Поліщук інспектував кілька з них.

На проспекті Волі станом на зараз вже проклали ліву смугу на шляху від вулиці Шопена до вулиці Сенатора. Представники підрядника готують до асфальтування й праву смугу.
Працюють, щоб в найближчий час прокласти асфальт до вулиці Вавилова. Триває заміна мереж та облаштування паркомісць на території технічної смуги зі сторони Київського майдану та облаштування велодоріжки.
Розпочато ремонт й на інших вулицях міста. Одна з них — Черчицька. До ремонту тверде покриття було відсутнє. Нині тут вкладають новенький асфальт.

«Вулиця ніколи не бачила асфальту. Невеличка, протяжністю в один кілометр, зараз вона кардинально змінилася: має асфальтове покриття у 5 сантиметрів, укладене за всіма нормами та правилами, а вже за тиждень матиме ще й обмежувачі швидкості та впорядковані узбіччя», - розповів Ігор Поліщук.
На перехресті вулиць Потебні та Львівської невдовзі запрацює новий світлофорний об'єкт. Поки роботи з підключення та налаштування тривають. Світлофори повноцінно запрацюють наступного тижня. Окрім того, на перехресті з'явилися острівки безпеки.
Завершені роботи з поточного ремонту вулиці Марка Вовчка в селі Небіжка Луцької міської територіальної громади. Тепер 900 метрів ґрунтової дороги з калюжами і вибоїнами стали якісним асфальтовим покриттям.

Також триває капремонт історичної вулиці Кривий Вал від вул. Набарежної до вул. Б. Хмельницького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 20 Липня 2021 19:57
Поліщук і ко, молодці!!! Так тримати!!!!!
Вадим Показати IP 20 Липня 2021 20:27
На черчицькій напевно Поліщук живе нехай заїде на степову і по підвісці
Такер Показати IP 20 Липня 2021 23:26
Декабристів від сторони вулиці Гетьмана Мазепи вже років 5 чекає якогось ремонту труб що під дорогою і того щоб зробили саму дорогу. В засипаних грунтом місцях уже дерева почали проростати. Проміжок вулиці Карпенка Карого від Дубенської і Рівненської уже давто просить якусь обочину для пішоходів, людей багато ходить і якщо в суху літню погоду ще якось можна йти то в жощ чи сніг це лотерея щоб не попасти під колеса ""літаючому"завжди авто. Взагалі Дубнівська як від світу відрізана, ніби на трункіна дорогу зробили але той кусок з електроапаратною не зєднали, і в планах була, потім грошей не було. Зараз темпи будівництва доріг у місті пішли в гору, а про тих 300.метрів усі забули.
Лучанка Показати IP 21 Липня 2021 09:27
А коли дочекаються ремонту жителі вул.Заньковецької? Обіцяють вже не один рік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus