USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькій ДЮСШ №2 відкрили оновлений тренажерний зал

19 Квітня 2018 19:47
Оновлений тренажерний зал відкрили 18 квітня у КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа №2».

Про це інформують на сайті міськради.

Луцька ДЮСШ №2 виховує молодих талановитих спортсменів, з якими працюють кваліфіковані викладачі. У закладі функціонують різноманітні спортивні секції для дітей та підлітків – теніс настільний, дзюдо, художня гімнастика, футбол, хокей, греко-римська боротьба, бокс.

На відкриття нового спортивного залу завітали радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, технічний директор «Кромберг енд Шуберт Україна» у Луцьку Славомір Качмарек, депутати міської ради Микола Дендіберін та Аркадій Соломатін, а також відвідувачі та тренери закладу.

Директор закладу Валерій Панчук, розпочинаючи урочистість, розповів, що відкриття тренажерного залу цієї ДЮСШ – довгоочікувана подія. Також він подякував спонсорам, завдяки яким це стало можливо, а саме Луцькій міській раді та підприємству «Кромберг енд Шуберт». Кожен із них виділив на проведення ремонту та придбання нових тренажерів по 200 тис. грн.

Вітальне слово взяв також радник міського голови Ігор Поліщук. Він наголосив, що Луцька міська рада всіма силами підтримує розвиток спорту у місті та повідомив, що найближчим часом розпочнеться реконструкція ДЮСШ №3 на базі куплених приміщень ФСТ «Спартак». Таким чином, у Луцьку запрацює ще одна дитячо-юнацька спортивна школа. Сьогодні ж у приміщенні ДЮСШ №2 відкрили оновлений тренажерний зал, у якому займатися спортом зможуть не лише вихованці школи, а й мешканці мікрорайону та прилеглих вулиць.

«Дякую працівникам дитячо-юнацької спортивної школи №2 за вашу працю з дітьми, за те, що робите їх сильнішими фізично і морально. Вони — майбутнє нашої держави», - зазначив Ігор Поліщук. Також він подякував спонсорам - підприємству «Кромберг енд Шуберт» за співпрацю зі спортивними федераціями нашого міста, підтримку молодих спортсменів та сприяння в організації різноманітних заходів у місті.

Після урочистого перерізання стрічки гості оглянули тренажерний зал. Тут за кошти міської ради та спонсорів було проведено ремонт приміщення, замінено вікна на енергоефективні та встановлено найрізноманітніші сучасні спортивні тренажери. Загалом вартість виконаних робіт та придбаного обладнання становить 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Містянин Показати IP 20 Квітня 2018 08:25
Це якби вкрасти в сусіда гроші, а потім купити йому подарунок
Сергій Показати IP 20 Квітня 2018 17:58
Ще Спартак ніхто не купив а вони вже рекламують
Льотчик Показати IP 23 Квітня 2018 12:30
Аркаша, а що такий щасливий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus