USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Не варто боятися їхати до Києва, - лучанин зі столичного Майдану

5 Грудня 2013 15:52
Телебачення займається промиванням мізків, - вважає 29-річний лучанин Микола, який тільки вчора приїхав зі столиці до Луцька. В Київ планує повернутися вже завтра ще на декілька днів.

Так, своє бачення того, що насправді відбувається на столичному Майдані, розповів Волинським Новинам мешканець Луцька Микола.

Ще вчора в обід він був в епіцентрі подій. Однак того, що «уривками показують всеукраїнські канали», не побачив. «Беркуту» під будинком Верховної Ради – приблизно 150 чоловік. «Це три автобуси. Не так багато, як це демонструється засобами масової інформації. Кожні 15 хвилин колони правоохоронців переміщуються, але це – лише зміна караулу – вони йдуть пити каву, чай, грітися, все спокійно насправді», - розповідає лучанин.

«Я не хочу, щоб люди боялися їхати до столиці. Пропонував уже декільком друзям. Але у відповідь чую: а ти бачив, що там робиться? Це промивання мізків, українців хочуть переконати, що їхати не варто. Насправді, все мирно. Люди лишають автомобілі прямо на Хрещатику - нічого з ними не трапляється. Дорогі ресторани запрошують людей на безкоштовні каву та чай», - спростовує Микола вже сформований стереотип, що у Києві бути – небезпечно.

Майдан, кажуть, допоможе, на місці роздають от такі листівки:


Детально, про те, що ж відбувається під стінами Ради, - на відео. 4 грудня. Орієнтовно 14:00
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцький хлопець Показати IP 5 Грудня 2013 20:25
Нема чого боятися - був там - на днях приїхав. Був і тоді коли АП брали. Так - не знали тоді чого очікувати від владців - а так спокійно і дуже гарна та добродушна обстановка!
Ірина Показати IP 5 Грудня 2013 22:15
Справді там не все так страшно як нам показують по телебаченню....сама була і бачила наскільки телевізійники просто змонтовують окремо зняті кадри і з того виходять сенсації і залякування людей. Насправді там досить спокійно, є можливість погрітись, поїсти, отримати теплий одяг і це все безкоштовно!!!!
Ірині до Ірина Показати IP 5 Грудня 2013 23:38
....безкоштовно-тобто нахаляву..........
........ Показати IP 6 Грудня 2013 09:45
Молодці...МАЙДАНУ ПРИВІТ..Перемога в наших руках...Слава Україні..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus