USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Не всі полонені за списками української сторони є в бойовиків, – СБУ

23 Березня 2016 23:30
Списки українських полонених не співпадають із тими даними, які надають бойовики щодо утримання в полоні українських громадян.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив радник Служби безпеки України Юрій Тандіт.

Вони заявляють, що деяких полонених, які проходять за списками української сторони, у них немає.

«Сьогодні нам повідомили про те, що за списками, які ми надавали, за деякими з тих, про кого ми знали точно, що вони живі, пішла інформація, що з боку самопроголошених республік у «ДНР» і «ЛНР» не підтверджується інформація про їхнє фактичне знаходження там, у них, хоча спочатку ми знали, де вони знаходяться», – зазначив він.

При цьому Тандіт сказав, що СБУ розуміє, з чим це може бути пов'язано, однак від своїх намірів відмовлятися не будуть. «Ми будемо все одно йти по тій дорожній карті, яку підтверджували міжнародні організації, і всі вимагають виконання мінських домовленостей», – резюмував він.

ЧИТАТИ ЩЕ: З ПОЛОНУ ЗВІЛЬНИЛИ ЖУРНАЛІСТКУ

Як повідомлялося, сьогодні під час засідання робочих груп з політичних питань і питань безпеки щодо врегулювання ситуації на сході України не вдалося домовитися про обмін полоненими.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що з полону звільнили трьох українців: Леоніда Мазенько та Віталія Чуприніна, а також українського військовослужбовця Ростислава Маврина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus