USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не їздила 5 місяців: Відновила рух маршрутка «Ківерці – Рожище – Луцьк»

2 Березня 2023 19:02
З початку березня відновила рух маршрутка «Ківерці – Рожище – Луцьк». Це маршрут, який сполучає між собою Ківерці та Рожище.

Про це розповів Суспільному директор обласного департаменту інфраструктури Назар Романюк.

Договір з попереднім перевізником, який обслуговував цей маршрут, був розірваний у жовтні 2022 року.

«Перевізник написав добровільну заяву у зв’язку нерентабельністю маршруту», – каже Назар Романюк. Додає: відновили маршрут, щоб покращити доїзд людей у напрямку Ківерці – Рожище.

Протягом дня на маршруті курсує один автобус. Перший рейс він здійснює о 6:30 з Ківерців, останній о 19:15 з Луцька. Перевізник – Ігор Остимчук.

Як зазначив директор обласного департаменту інфраструктури, вартість проїзду у Волинській військовій адміністрації не регулюють з 2015 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо, за 2022 рік у відділі транспорту Луцька опрацювали 998 звернень та скарг, щодо роботи громадського транспорту обласного центру. Найчастіше лучани скаржилися на порушення розкладу руху, недотримання ПДР, водіїв, які ігнорували зупинки, та на культуру обслуговування в маршрутках та тролейбусах.

У лютому 2023 року Волині впродовж тижня працівники Укртрансбезпеки та поліцейські зафіксували шість порушень водіїв приміських та міжміських маршрутів, які не дотримуються норм транспортного законодавства та рішень Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus