USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У трьох містах на Волині відремонтують пішохідні доріжки

24 Квітня 2021 21:56
Ремонт пішохідних доріжок запланували в таких містах Волинської області, як Ківерці, Рожище та Локачі.

Відкриті торги на капітальний ремонт тротуарної доріжки вулиці Луцької (від вулиці Воровського до вулиці Чкалова) в місті Ківерці оголосила міськрада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 квітня, а аукціон розпочнеться 5 травня.

Очікувана вартість робіт становить 1 902 316 гривень.

За ці кошти на вулиці викорчують пні, улаштують дорожній одяг, встановлять бортове каміння, прокладуть каналізаційні труби для скидів води, викладуть бруківку, перекладуть горловини оглядових колодязів, улаштують покриття з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, облаштують з’їзди, встановлять огородження, дорожні знаки, нанесуть розмітку тощо.

Капітальний ремонт тротуарної доріжки в місті мають завершити до 31 грудня 2021 року. Підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт протягом восьми років.

У місті Рожище відремонтують тротуари на вулиці Грушевського. Торги вже оголосила міськрада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 24 квітня, а аукціон розпочнеться через два дні (26 квітня).

Очікувана вартість робіт – 2 458 181 гривня.

Капітальний ремонт тротуарів, згідно з технічним завданням, включатиме розбирання старого покриття, корчування пнів, демонтаж дорожніх знаків, розробку ґрунту, улаштування покриття з бруківки та тактильних плит, перекладання горловин цегляних колодязів, встановлення нових дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення металевого огородження та ін.

Роботи виконають у період із 15 травня до 31 грудня поточного року. Гарантійний термін становитиме 10 років.

У Локачах, своєю чергою, відремонтують пішохідну частину вулиці Незалежності. Тендер на роботи вже оголосило управління містобудування, архітектури, капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунального майна селищної ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 6 травня.

Вартість ремонту оцінили у 1 293 000 гривень. Він включатиме розламування покриття, облаштування заїздів у двори, улаштування покриттів із гарячої щільної асфальтобетонної суміші та бруківки, влаштування тактильного покриття, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків тощо.

Роботи повинні закінчитися до 16 серпня 2021 року. Гарантія експлуатації об’єкта – не менш як 60 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus