USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Не зважаючи на антисанітарію, продавці продають, покупці купляють. ФОТО

16 Липня 2009 12:34
Незважаючи на велику дошку з написом «Торгівля заборонена», бабусі продовжують торгувати на пішохідній частині біля ринку на проспекті Відродження. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Вже більш ніж місяць біля території невеликого продуктового ринку на проспекті Відродження стоїть дошка, на якій великими буквами написано: «Торгівля заборонена».
Однак бабусі, що продають огірочки, помідори, цибулю та іншу городину, не зважають на неї і продовжують торгувати на пішохідній частині.
Якщо зранку таких продавців налічується десяток, то ближче до вечора цей «торговий ряд» по обидві сторони простягається на 15 метрів.
Проте покупці теж не зважають на оголошення і, очевидно, антисанітарію такої торгівлі, купуючи продукти.
Одна із продавщиць розповіла, що час від часу контролюючі органи проганяють їх із пішохідної частини, однак, як видно, торгівля городиною і надалі тут триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus