USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На аварійному перехресті поблизу Луцька просять встановити світлофор і камери

6 Листопада 2021 07:58
Світлофор і камери автофіксації просять встановити на перехресті в селі Липини, де часто стаються дорожньо-транспортні пригоди. Йдеться про перетин вулиць Окружної та Шевченка.

Відповідну петицію на адресу Волинської обласної ради у Єдиній системі електронних петицій зареєстрував Олександр Коменда.

Він відзначив, що на згаданій ділянці дороги неодноразово траплялися ДТП, спричинені недотриманням Правил дорожнього руху водіями.

Також він поділився відео з автомобільного реєстратора, на якому зафіксована аварійна ситуація, спричинена водієм, який не надав йому пріоритету в русі. Як наголосив, у такій ситуації може опинитися кожен.
«Прошу органи влади вирішити це питання шляхом встановлення на цьому відрізку дороги камери автофіксації швидкості руху на вулиці Окружній або встановленням світлофору на перехресті вулиць Окружної та Шевченка в Липинах», – вказав Олександр Коменда.
Аби петицію розглянули, за 30 діб її мають підписати 1000 осіб. Підтримати пропозицію автора можна за посиланням.

Як ми раніше писали, торік на згаданому перехресті в Липинах сталася ДТП, внаслідок якої мотоцикліст потрапив під колеса легкового автомобіля. Кілька аварій там зафіксували й цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЗорЯна Показати IP 6 Листопада 2021 10:07
Люди добрі, та дивіся ж по сторонах , дивіться на світлофори, вчіть правила. Ну вже до маразму доходить. Сьогодні вранці стояла на червоний сигнал світлофора біля старого ринку то «спішащі» на вчорашніх євробляхах за 3 секунди до жовтого вде сигналили. Толку ставити світлофор на кожному повороті, як безкультурне бидло та мажори літають по дорогах.
Анонім до ЗорЯна Показати IP 6 Листопада 2021 16:48
зазначені вами проблеми лікуються дуже просто: надзвичайно високі штрафи та пожиттєве вилучення водійського посвідчення у разі виявлення керування тз у стані сп'яніння. easy!!!
Марина до Зоряни Показати IP 6 Листопада 2021 15:03
Критикувати , констатувати можна , а де конструктивна пропозиція? Кадри з автомобільного реєстратора жахливі, За всіма законами там має бути свілофор і камери, адже рух транспорту різних розмірів значний і постійний, поряд густонаселений квартал. Голосуємо, підтримаємо петицію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus