USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Небезпечні ями та нескошені узбіччя: на що скаржаться лучани. Фото

4 Серпня 2021 08:00
Містяни звертають увагу на проблеми благоустрою Луцька, як-от неналежний стан узбіч, тротуарів і доріг.

Як повідомив на платформі «Відкрите місто» Андрій Шевчук, узбіччя та пішохідні доріжки на вулиці Володимирській заросли травою та чагарниками.

«Уздовж вулиці Володимирської в районі МКБ впродовж літа не обкошують узбіччя доріг та пішохідні доріжки», – наголосив він.
Додав, що від вулиці Володимирської, 103 у напрямку села Забороль не відновлено після ремонтних робіт покриття.

«На вказаній ділянці весною 2021 року забудовником виконувалося будівництво трубопроводів до кварталу новобудов у селі Забороль. Після завершення робіт не було відновлено газонопокриття вздовж усього маршруту виконання робіт», – зазначив лучанин.
Користувач AL Chudakuli інформував про наявність небезпечних ям на перехресті вулиць Задворецької та Карпенка-Карого.

«На перехресті вулиць Задворецької та Карпенка-Карого вже давно утворилися доволі глибокі й небезпечні ями», – зауважив він.
Також висловив прохання відновити сполучення вулиць Електроапаратної та Трункіна.

«Потрібно відновити сполучення вулиць Електроапаратної та Трункіна, прибравши бетонні блоки. Також було б дуже добре відновити дорожнє полотно на цій ділянці. Враховуючи те, що на вулиці Електрапапартній міститься станція МНС, то це спростить добирання спецмашин до вулиці Дубнівської в разі потреби. Також таке рішення зможе зменшити навантаження на перехрестя вулиць Карпенка-Карого та Дубнівської і навантаження на з’їзді під шляхопроводом на вулиці Рівненській на Карпенка-Карого», – зауважив чоловік.
Натомість Ольга Суровцева зазначила, що на вулиці Електроапаратній наявне сухе дерево, яке потрібно ліквідувати.

«У зеленій зоні біля ПАТ «ЕНКО» стоїть суха ялина. Дерево дуже високе, при падінні може спричинити багато пошкоджень», – акцентувала вона.
Лучанин Василь Ващенко поскаржився на відсутність покриття на вулиці Львівській, 71.

«Великі колії на дорозі, відсутність тротуару на вулиці Львівській, 71. Нерівності заважають прибирати проїзджу частину і там накопичуються бруд та вода. Тротуар повністю пошкоджений», – вказав він.
А Ольга Варинюк повідомила про неналежний стан тротуарів і пішохідних доріжок у 40-му кварталі.

«На вулицях Домни Гордіюк, Конякіна (біля магазину«Салют») тротуари і пішохідні доріжки в дуже поганому стані, немає велосипедних доріжок, відсутні пандуси».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus