USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Неблагополучними сім’ями Луцька вже рік опікується «Материнка»

12 Березня 2009 09:28
Луцька міська соціальна служба сім’ї, дітей та молоді вже рік співпрацює із волонтерською групою «Материнка». Вчора, 11 березня, її члени ділились своїм досвідом роботи із неблагополучними сім’ями, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами керівника волонтерської групи «Материнка» Ірини Пасічник, мета роботи їхньої організації – показати обездоленим неблагополучним сім’ям краще життя, поставити їх на ноги.
 
Наразі налічується п’ятнадцять жінок-волонтерів із церкви Царства Божого, які регулярно відвідують неблагополучні сім’ї. «Вони бачать конкретні потреби сімей, і ми усі разом спрямовуємо свої можливості, щоб подолати їх», – розповіла про принцип роботи Ірина Пасічник. Найпоширенішими негараздами у сім’ях є алкоголізм, жахливий стан їхньої оселі та відсутність необхідних документів.
 
«У міській соціальній службі сім’ї, дітей та молоді налічується всього троє працівників. Відповідно, вони не в змозі піклуватися про таку велику кількість неблагополучних сімей. Тому наша організація вирішала співпрацювати із ними», – розповіла керівник волонтерської групи. Разом з тим директор соцслужби Ніна Грабаровська допомагає вирішити ті чи інші питання на рівні влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus