USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Струсити» тортики, салатики, кутю: лучани спортивно зустріли 2018 рік

14 Січня 2018 12:39
Перша недільна зарядка 2018 року зібрала активних лучан, які хотіли правильно розпочати день, підзарядитися енергією та розім’яти м’язи.

Спортивне тренування, як завше, відбулося на спортмайданчику гімназії № 21 недільного ранку, 14 січня.

Бадьорості учасникам додав і морозець, тож, аби зігрітися, лучани багато не говорили, а відразу взялися до справи.


Розпочавши тренування бігом, учасники перейшли до вправ, серед яких, до речі, було багато силових та статичних: «ведмежа хода», планки, випади, присідання… Загалом робили усе можливе, щоб «струсити» тортики, салатики, кутю.

Керував цим дійством незмінний тренер Олег Хом’як, який мотивував учасників та допомагав правильно виконувати вправи, а також спостерігав, щоб ніхто не байдикував, «бо піде додому не кроками, а випадами». Отож під впливом таких «погроз» і доросіля, і дітлаи викладалися на повну.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus