USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Березневі сніжки, усмішки та вправи: лучани на недільний зарядці

18 Березня 2018 12:22
Дітлахи та дорослі зібралися на недільну ранкову зарядку 18 березня на спортмайданчику гімназії № 21.

Погода щедро засипала снігом усе довкола, тож пробіжка цього разу виявилася складним завданням, проте спортсмени з ним впоралися.

Як завше, постійний тренер недільної акції Олег Хом’як, включивши голосніше запальну музику, запросив усіх до тренування.

Холод та мороз не злякав малечу, якої зібралося чимало, адже надворі лежить повно снігу, яскраво світить сонце, а після продуктивної зарядки гарний настрій гарантовано. Тож діти задавали темп усього тренування, а дорослі намагалися не відставати.

Після усіх вправ та розминки настала довгоочікувана пора – гра у сніжки, якій зраділи усі, а найбільшими ентузіастами виявилися, звичайно, маленькі спортсмени.

Просто наскочивши сніговою лавиною на тренера, змогли відвести душу усі охочі та таким чином подякувати за чудове тренування. А сам Олег Хом’як відчув «подяку» сповна, адже сніг був усюди, навіть у кишенях=))

Тож нехай ви й не фанат спорту, але так весело й бадьоро почати день варто спробувати хоча б раз!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus