USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Недобір мобілізованих з Волині «перекриють» вінничани

11 Березня 2015 13:20
На півтисячі вінничан більше призвали в рамках першого етапу четвертої хвилі мобілізації. Їх покликали, щоб «довиконати загальнонаціональний мобілізаційний план».

Таким чином, вінниччина по мобілізації «перекрила» недобір вояків-західняків, - повідомляє «Інформаційна Вінниччина».

Нагадаємо, на Волині не виконали мобілізаційні завдання, поставлені обласному військовому комісаріату в рамках першого етапу четвертої хвилі мобілізації: до 20 лютого набрали 78% від необхідної кількості особового складу.

Натомість у Вінницькій області мобілізаційний план у Вінницькій області виконали на 128%. Про це розповів заступник військового комісара, начальник відділу обліково-мобілізаційної роботи, полковник Олег Вінницький.

З його слів, Вінницькому військовому комісаріату підвищили планове завдання через те, що в західних областях України мобілізацію було частково зірвано. З-поміж 2 тисяч новобранців було мобілізовано близько 250 офіцерів.

Загалом перший етап мобілізації в Україні виконано на 95%, - інформує «Радіо Свобода» з посиланням на виконувача обов’язків речника Генерального штабу Збройних сил України Владислава Селезньова.

Нагадаємо, другий етап четвертої хвилі мобілізації розпочався 20 лютого 2015 року. Серед основних завдань – покликати до лав ЗСУ більш, ніж тисячу волинян.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, під час другого етапу четвертої планують призвати 1063 військовозобов’язаних Волині, з них - 21 офіцер та 50 одиниць техніки національної економіки.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОГО ЧЕКАТИ ВОЛИНЯНАМ ВІД ДРУГОГО ЕТАПУ ЧЕТВЕРТОЇ ХВИЛІ МОБІЛІЗАЦІЇ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 11 Березня 2015 13:35
це добре!
Ігор Показати IP 11 Березня 2015 13:37
Чому автотранспорт не забирати в комунальних та державних юридичних осіб: є маса управлінь, які мають багато транспорту по декілька машин, які возять дупи начальників, є комунальні газети- он у газети Волинь -3 джипа, Луцький замок , Волинську газету, ВОДТРК потрусіть...
оппа Показати IP 11 Березня 2015 14:21
Закрытие высших учебных заведений проведут в рамках реформы образования. В Украине количество вузов сократят более чем в два раза – с 802 до 317. Начать процедуру планируют летом после завершения учебного года, при этом Кабмин планирует сэкономить около 312,3 миллионов гривен. Уменьшение числа высших учебных заведений закреплено в законе об изменениях в Госбюджет-2015, который подписал президент Петр Порошенко. Принятия такой меры в числе других требовал Международный валютный фонд для предоставления Украине кредита.
поппа до оппа Показати IP 11 Березня 2015 14:22
здобули...
Реформатор до поппа Показати IP 11 Березня 2015 14:35
Я тільки за. Розвели бізнес на підготовці спеціалістів. А кому вони потрібні? 80 % випускників здобувають вищу освіту. Абсурд
валентин Показати IP 12 Березня 2015 09:47
люди недостатньо йдуть в армію бо треба 1)воювати,з меншими втратами.треба було на тиждень раніше покинути аеропорт і Дебальцево і втрат можливо було б в два рази менше.і 2)потрібна високотехнологічна дальнобійна зброя щоб менше втрат було, яку треба купувати на світовому ринку(дальнобійні винтовки снайперські,протитанкові керовані ракетні снаряди-Птурси,хоча б 80-х років раз наші заводи не можуть завалити армію цією продукцією).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus