USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Недобудований гуртожиток у військовому містечку на Волині облюбували наркомани

20 Січня 2022 07:20
Мешканці військового містечка у Володимирі скаржаться на те, що на замороженому будівництві гуртожитку розвели сміттєзвалище, де знайшли прихисток наркомани.

Про це стало відомо під час брифінгу голови Володимир-Волинської міської громади Ігоря Пальонки.

«Про цю ситуацію мені відомо і з депутатського запиту, і зі слів мешканців. Коли приймали рішення про заселення будинку для військових, були представники оперативного командування «Захід», з якими я також спілкувався про недобудований гуртожиток. Після зустрічі вони частково навели порядок на території, навіть залатали дерев’яну огорожу», – каже посадовець.

Він наголосив, що станом на сьогодні ситуація така, що на території недобудови й надалі продовжують збираються сумнівні компанії.

«Я просив службу військового правопорядку та муніципальну варту звертати на це вагу під час патрулювання міста. Але ситуація складна, бо коли починали будівництво, порушили кримінальну справу. І сьогодні невідомо, хто за ту територію відповідає. Це питання я хочу підняти під час зустрічі з Міністром оборони», – поінформував Ігор Пальонка.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12345 Показати IP 20 Січня 2022 11:37
До міністра дійду )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus