USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Негода, яка вирує в Європі, забрала життя вже 16 людей

11 Січня 2019 12:39
За час холодів та негоди у Європі загинули 16 людей. Останнім був лижник, який загинув у горах Словаччини.

Про це повідомили в ефірі «Сніданку з 1+1».

Влада країни попереджає, що ризик сходження лавин залишається високим, особливо у гірському масиві Високі Татри.

У сусідній Чехії хуртовини залишили без світла 9 тисяч осель, заблоковані деякі дороги та залізничні колії. Найскладнішою залишається ситуація в баварських та австрійських Альпах, які переживають найбільш сніжну зиму за останні 40 років. Метеорологи кажуть, сніжитиме ще щонайменше день.

Нагадаємо, 8 січня у засніжених горах Європи загинули 12 осіб, іще кількох людей вважають зниклими безвісти. Під лавинами не вижили відпочивальники в Норвегії, Австрії, Німеччині, Швейцарії та Італії.

Також повідомлялося, що на європейських гірськолижних курортах туристи не можуть кататися через сніг та загрозу сходження лавин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus