USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Негода в Європі: закриті школи, скасовані авіарейси, півсотні загиблих

2 Березня 2018 18:27
Через негоду скасовано сотні авіарейсів, припинено сполучення автомобільними та залізничними шляхами, закрито школи. Наразі від важких погодних умов загинули щонайменше 55 осіб, повідомляє УНІАН з посиланням на BBC.

Незвичайні холоди наступили навіть на південь середземноморського регіону.

Кількість смертей, пов’язаних з погодніми умовами, виросла до 55 осіб. Так, у Польщі загинула 21 особа. Повідомляється про смертельні випадки в Іспанії, Італії, Литві, Франції, Сербії, Словенії, Чехії, Румунії, Великій Британії та Нідерландах.

Всесвітня організація охорони здоров’я попередила, що особливо вразливими для холодів є бездомні та бідні особи, а також мігранти.

У Парижі влада у зв’язку з холодами надала притулок для приблизно 3 тисяч безпритульних.

Напередодні повідомлялось, що атмосферний фронт, який прозвали "Звір зі Сходу", приніс до Європи сильні снігопади та морози.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus