USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Негода у Карпатах забрала життя 3 людей, кілька сотень будинків може затопити

23 Червня 2020 14:27
Троє людей загинули у Карпатах через негоду.

У селі Дземброня Верховинського району Івано-Франківської області літня жінка впала у бурхливий потічок і потонула, повідомляє ТСН Ранок.

В Яблуниці в річку злетів автомобіль. Очевидно, що водій не знав про розлив річки, яка змила шмат дороги. Водій та пасажирка загинули.

У селі Красник ґрунт зсунувся у кількох місцях просто на дорогу. 6 сіл опинились в ізоляції. У пастці між зсувами застрягли понад 2 десятки автомобілів, які вже визволили рятувальники.

Небезпечно і в селі Микуличин, де вода руйнує бетонну дамбу і вже забрала значну частину берегоукріплень. Якщо опади не припиняться, під загрозою затоплення будуть кілька сотень житлових будинків.
Як виглядає водоспад Пробій в Яремче:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лошарік Показати IP 23 Червня 2020 14:45
Треба терміново збільшувати експорт кругляка
Пилип Орлик Показати IP 23 Червня 2020 14:46
А не треба було будувати будинок біля самісінької річки. Якомусь панові ну дуже захотілось при прогулянці ноги помочити, ну прямо біля ганку. Ось вам і результат жадібності та хохляцького менталітету перед сусідами, що у вас такого будинку немає, а у мене є!!!
Народна прокуратура Показати IP 23 Червня 2020 19:51
Карма гуцулам за дику жадібність - вирізування лісів і вигрібання каміння з русла річок. Полішуків-лісорубів і бурштинщиків чекає щось подібне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus