USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Негода в Луцьку: затори на кільці та ДТП через слизьку дорогу. Фото

8 Лютого 2021 11:43
Через негоду в районі Дубнівського кільця в Луцьку утворилися чималі затори.

Сніг скував рух зранку 8 лютого, пише Конкурент.

На мосту зупинилися вантажівки. Там рух транспорту контролює поліція.

Місто почало замітати снігом ввечері 7 лютого. Зранку вулиці і тротуари не розчищені, техніка не встигає боротися зі стихією. Тим часом заметіль тільки продовжує набирати сили.
Також через негоду в Луцьку з самого ранку вже трапилось декілька ДТП.

Зокрема, на вулиці Конякіна зіткнулися автівки. Про це повідомив лучанин Ілля Токаренко у Фейсбуці.

«Стою на зупинці Конякіна. Раз удар, машина, що спереду, загальмувала і в неї в'їхав Фіат. WV, в якого в'їхали, обійшовся легким переляком. Машини заносить, будьте обережні», - йдеться у повідомленні.
Також, як пише Під прицілом, близько 11.20 сталася ДТП і на вулиці Потапова.

Біля Луцького СІЗО зіткнулися Lanos та Peugeot. Очевидно, один із водіїв не впорався з керуванням через несприятливі погодні умови, в результаті чого відбулось зіткнення. Автівки зазнали механічних пошкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Водій Показати IP 8 Лютого 2021 11:57
Багато мільйонів виділено в бюджеті міста на чищення та посипання доріг. Так от сьогодні їдучи на роботу з вул. Володимирська до Лучеська не зустрів жодної техніки щоб працювала, По вул. парковій їхав один зіл з сніговідвалом і той з піднятою "лопатою"
253 до Водій Показати IP 8 Лютого 2021 19:59
Поліщук дав наказ на встановлення приладів для контролю витрати пального, от і всі водії звільнилися, хто ж буде жити на одну зарплату?)))
Водійка Показати IP 8 Лютого 2021 12:16
Ми ж зранку ледве доїхали до школи. І це по пр. Відроження.
лучанин Показати IP 8 Лютого 2021 12:19
всіх муніціпалдів з лопатами на роботу по прибиранню снігу, термобілізну та одяг за рахунок лучан отримали, нехай відпрацьовують
володимир Показати IP 8 Лютого 2021 13:09
аномально тепла зима треба ж вірити синоптикам а січень мав бути ще теплішим за грудень а в лютому має вже початись справжня весна так що не вірте своїм очам
! Показати IP 8 Лютого 2021 13:28
Винні синоптики та Порошенко!
Анонім Показати IP 8 Лютого 2021 13:32
Зима підкралась непомітно в середині лютого.
Бардак Показати IP 8 Лютого 2021 14:08
Що це робиться? Виходить нас в черговий раз надули? Казали,що все готово до зими? Ще такого не було.Колись ескалатор збирав сніг на вантажівки,та вивозили.
олександр Показати IP 8 Лютого 2021 14:29
Ото тільки в Луцьку замітає, а в решті міст та сіл - сонечко, теплінь. Вам, лучанам, найгірше. Чи такі вже люди-волиняни, що їм все не так. Подивіться, що в інших містах, а в селі хіба хтось прибирає той сніг. А там теж люди живуть. Щодо колись: сіра булка хліба вартувала 16 коп.
Лучанин до олександр Показати IP 8 Лютого 2021 22:31
Якщо біля інших хат бардак, то це на значить що і біля моєї має бути на*рано. В селах люди прибирають самі сніг біля своїх помешкань, а в містах люди сплачують податки щоб це робили комунальні служби. Податки з нас витягують, а от далі... А дороги почали очищати біля другої години дня - спочатку з сиреною та маячками червоного та синього кольору їхали понти, а потім 3 авто спецтехніки, от тільки "лопати" їхали колія в колію замість того щоб перша брала середину, друга підгрібала полосу, а третя добивала до бровки. Цирк та й годі.
олена Показати IP 9 Лютого 2021 13:13
Неправда!!! І 8 лютого і 9 лютого із ГПЗ доїжджала на роботу на 8год ранку аж до 1- ої поліклініки. Їхала маршруткою туди і назад ( десь о 16 вечора) , ніяких заторів, ніяких перешкод не бачила . Нормально маршрутка їхала. Що ви все ото згущуєте фарби.Ну намело десь, ну присипало - зима. Нема снігу - погано, вкинуло трохи - чорний день. Аби чого гіршого не було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus