USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Негода в Україні: за добу троє загиблих, 75 постраждалих

15 Січня 2017 11:05
За вчорашню добу на автошляхах України загинули троє людей та ще 75 осіб було травмовано у результаті поганих погодних умов.

– Критичною за рівнем аварійності ситуація є у Закарпатській, Хмельницькій, Рівненській, а також Донецькій і Луганській областях, – розповіли у прес-службі Національної поліції.

Нагадаємо, у Закарпатській області вчора ввечері і сьогодні вранці на дорогу державного значення Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів зійшли кілька снігових лавин.
Через снігопади та хуртовини без електропостачання в Україні залишились жителі населених пунктів у чотирьох областях – Закарпатській, Львівській, Волинській та Кіровоградській, інформує сайт Держслужби з надзвичайних ситуацій.


«Внаслідок несприятливих погодних умов (сніг, хуртовини, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 40 населених пунктів у чотирьох областях, а саме: Закарпатській – 12 населених пунктів, Львівській – 17, Волинській – 9, Кіровоградській – 2. До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго», – йдеться в повідомленні.

Водночас обмежень руху транспортних засобів на автомобільних дорогах України немає, додали в ДСНС.

Тим часом, у Нацполіції повідомили про критичну за рівнем аварійності ситуацію через негоду на дорогах у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській і Луганській областях.

«За минулу добу у результаті ускладнених погодних умов та підвищеної аварійної ситуації на автошляхах України загинуло дев’ять людей, травмовано – 66», – повідомили в Нацполіції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus