USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Нехай там залишається»: тисячі людей не хочуть повернення Безоса з космосу на Землю

21 Червня 2021 17:34
Понад 41 тисяча осіб підписали петицію із закликом не допустити повернення засновника інтернет-магазину amazon.com, мільярдера Джеффа Безоса на Землю, який за кілька тижнів полетить у космос.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Insider.

Безос, який також є засновником компанії Blue Origin, що займається космічними дослідженнями, заявив 7 червня, що він та його брат Марк Безос здійснять космічну мандрівку на ракеті New Shepard 20 липня.

За три дні після заяви Безоса в інтернеті було запущено дві петиції, що вимагають, аби мільярдер не повертався на Землю. Усього за 10 днів обидві петиції підписали тисячі людей.

Понад 23 тисячі осіб поставили підписи під петицією на сайті change.org під назвою «Не дозвольте Джеффові Безосу повернутися на Землю».

«Мільярдери не повинні існувати... ні на Землі, ні в космосі, але якщо вони вирішили (полетіти в космос), то повинні залишитися там», – ідеться в петиції.

Деякі підписанти зазначили: «Бути допущеним назад на Землю – це привілей, а не право» і «Землі не потрібні такі люди, як Джефф, Білл (Гейтс), Ілон (Маск) та інші подібні мільярдери».

У свою чергу, «Петиція про недопущення повторного прибуття Джеффа Безоса на Землю» набрала понад 18 000 підписів, їхня кількість постійно зростає.

Ініціатори петиції зазначають: Безос – «злий владика, який прагне до світового панування... Доля людства у ваших руках».

Безос має намір здійснити 11-хвилинний політ у космос разом зі своїм братом і переможцем аукціону Blue Origin на місце в космічному кораблі, який було продано за 28 мільйонів доларів. Вони будуть поміщені в куполоподібну капсулу, яка розміщатиметься у верхній частині ракети-носія.

Коли New Shepard досягне лінії Кармана (100 кілометрів над поверхнею Землі), капсула відокремиться від ракети-носія, увійде в атмосферу й повернеться на Землю на парашутах.

«Я хочу полетіти (в космос), бо це те, що я прагнув зробити все своє життя. Ця пригода – велика справа для мене», – сказав Безос у відеоролику, розміщеному в Інстаграмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Vasik Показати IP 21 Червня 2021 17:51
Жлоби, невігласи і заздрісний плебс
До до Vasik Показати IP 21 Червня 2021 21:13
А що тизнаєш про Безоса? Відкинь повершневі реакції і емоції, бо їх тобі формують навмисно, копни трішки глибше за інформацію що подають ЗМІ які знаходяться у його власності, і ти сам захочеш підписати таку петицію.
Скептик до До Показати IP 21 Червня 2021 21:49
Адекватна людина під писульками, які не мають жодної юридичнної сили і невиконувані в принципі - не підписується) з таким же успіхом можеш десь на Дубнівській під написаним на паркані підписатись)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus