USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нелегальний гральний бізнес Луцька втратив ще 6 «одноруких бандитів»

17 Грудня 2008 12:14
Волинські  податківці вилучили чергову партію гральних автоматів. Підставою для перевірки одного із гральних закладів міста Луцька стала оперативна інформація про можливі порушення при здійсненні підприємницької діяльності, – повідомляють 17 грудня «Волинські Новини».
 
На місці податківці і справді встановили порушення правил здійснення підприємницької діяльності у сфері грального бізнесу. А саме, у гральному залі виявили шість гральних автоматів у робочому стані. А от документів, що засвідчили б право приватного підприємця на цю діяльність, не знайшлося.
 
За інформацією УПМ ДПА у Волинській області, порушення законодавчих норм патентування деяких видів підприємницької діяльності були очевидними. Відтак, гральні автомати орієнтовною вартістю 180 тисяч гривень вилучено працівниками податкової міліції  і зараз вони перебувають на відповідальному зберіганні, допоки триває перевірка за цим фактом. 
До слова, порушення податкового законодавства у сфері грального бізнесу податківці фіксують  постійно. Лише на Волині  з початку року виявлено 17 таких випадків у мережі гральних закладів. Як наслідок, вилучено 104 гральних автомати вартістю понад 3 мільйони гривень, які використовувалися без  належного  документального оформлення
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 17 Грудня 2008 12:33
ну і шо? на ринку біля з/д вокзалу,прямо в одному з контейнерів стоять апарати і копійка йде рікою....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus