USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Необережне поводження з вогнем та підпали: на Волині за добу – 17 пожеж

23 Квітня 2020 12:17
22 квітня на території Волинської області трапилося 8 пожеж на відкритих територіях, 2 пожежі на торфовищах. Усі загорання трапилося внаслідок необережного поводження з вогнем громадян та зумисних підпалів сухої рослинності.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Волині.

О 08:40 до Служби 101 надійшло повідомлення про загорання торфу та чагарників біля села Комарове

Маневицького району на площі 0,12 га. Пожежу приборкали силами рятувальників 13-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі Управління ДСНС у Волинській області, ля гасіння залучений пожежний автомобіль та мотопомпа, працювали 9 рятувальників.

Близько 10-ої години виникло загорання торфу та чагарників на площі 2 га в урочищі Теретове біля села Кропивники Шацького району. На місці події були зосереджені сили та засоби 11-ої державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцевої пожежної охорони села Прип'ять: залучені 2 пожежні автомобілі та 2 мотопомпи, працювали 14 вогнеборців. Пожежу локалізували. Гасіння триває. Станом на 09:00 23 квітня ліквідовано загорання на площі 1 гектар.

22 квітня трапилось загорання сухої трави та чагарників на торф’яному полі поблизу села Рівне Любомльського району. Площа горіння осередками склала 0,05 га. Пожежу ліквідували співробітники 24-го державного пожежно-рятувального поста с.Старовойтове. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти поширенню вогню углиб угіддя на ділянки залягання торфу.

Цього ж дня рятувальники ліквідували пожежі сухої трави на відкритих територіях

біля сіл Новосілки та Оконськ Маневицького району, села Клепачів Ківерцівського району, села Ветли Любешівського району, села Старовойтове Любомльського району, а також на околицях селища Люблинець Ковельського району та міста Рожища.

Крім того, минулої доби силами команд лісової пожежної охорони ліквідовані 7 пожеж у лісах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus