USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Непочатий край роботи», - Клімчук про волинські дороги

4 Квітня 2011 13:24
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук розповів, як, об’їхавши минулої неділі сотні кілометрів волинських доріг, залишився незадоволений побаченим.
Про це Клімчук повідомив у понеділок 4 квітня під час оперативної наради.

«Я вчора так проїхав кілометрів 400. Сам за кермом. Зробив такий тест. Констатую: не аналізуючи поки що виконавців робіт. Це буде робити Леонід Кирильчук (керівник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури, - «ВН» ) і його контора. Недбалість, неакуратність. Не відчувається, що господар став на дорогу і залатав тут ямку. Не відчувається», - сказав Клімчук і на додачу назвав ДП «Волинський облавтодор» «колгоспом».

«Пройде ще місяць-другий я не захочу мати з ним справу навіть в частині тої роботи, яку ми все життя робимо – утримання доріг, догляду за ними», - сказав Клімчук, маючи на увазі директора «Волинського облавтодору» Ігоря Павліва.

«Ми придумаємо інші схеми, проведемо тендери, заключимо договори з приватними фірмами в межах району чи в межах міста», - додав губернатор.

«Ми палимо гроші, маємо низьку якість робіт, дисципліну. Це ж треба було так, щоб я повернувся з відпустки… Я собі спокійно, я привик так, що мої завдання виконуються. І коли я залишав область в 2002 році, у нас не було проблеми, коли на узбіччі виростає ліс, все було зачищено. Канава була канавою, яма була ямою. ..Позаростало все, в мене навіть не має з чим порівнювати. Так скільки треба зусиль моїх не дипломатичних, аби зрушити ці роботи з місця», - казав голова облдержадміністрації.

Він зазначив, що на планове латання доріг після зими у ДП «Волинський облавтодор» залишився лише тиждень.

«Не початий край роботи, прийдеться через п’ять років просити ще продовження державної служби. Не встигну довести хоча б до цих загальнолюдських параметрів по яким весь світ живе», - прокоментував Клімчук.

Також голова облдержадміністрації натякнув, що нині у зв’язку зі зміною схеми фінансування ремонту доріг (нині усі кошти для цих потреб йдуть з державного бюджету), певні особи готують корупційні схеми.

«З двох джерел отримав інформацію сторонню і підтвердили вчора цю інформацію служби відповідні, що з’являються розмови тут в Луцьку (поки без прізвищ), що це вартує, гроші в район – вартують .. Мальчікі і дєвочкі, я хочу вас бачити живими і на свободі», - зазначив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Небайдужий Показати IP 4 Квітня 2011 15:31
Я чомусь думаю - якби було фінансування то і робота робилася б. Всі кошти пішли на основні дороги під ЄВРО-2012, от і виходить, що не має за що ями позалатувати... Хай скажуть скільки в області виділено на післязимовий ремонт доріг... Я чомусь думаю, що небагато...
автосвіт Показати IP 4 Квітня 2011 16:53
У нас якість доріг така ж, як і якість життя. Це реально показує на що здатна нинішня влада. Кучми-Януковичі за двадцять років розікрали і зруйнували все, що було створено нашими батьками. Вони нездатні не тільки створити , а й утримувати в належному стані об'єкти дорожньої інфраструктури. А як розпинався губернатор, коли реконструювали біля Любомля 3 км дороги за декілька(!)років, ніби сотворив подвиг.
1 Показати IP 5 Квітня 2011 00:18
Просто , як в Білорусі- берешся робити дорогу , давай на неї гарантію років 5-7.Якщо ями з,явилися раніше- в тюрму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus