USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Неподалік Луцька п’яний водій на Audi влетів у бетонний паркан: пасажир отримав травми, а винуватець ДТП – рік за ґратами

26 Лютого 2024 23:43
Рік за ґратами проведе винуватець ДТП з потерпілими, яка трапилася в Луцькому районі. Водій легковика, будучи п’яним, влетів у бетонний паркан, внаслідок чого постраждав пасажир.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, увечері 13 жовтня минулого року п’яний водій Audi A6 Андрій Б. рухався зі швидкістю 80 кілометрів на годину вулицею Дружби в селі Вербаїв. Керманич легковика не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого виїхав на праве узбіччя та зіткнувся з бетонним парканом.

У результаті ДТП пасажир авто 1997 року народження отримав численні переломи, які за ступенем тяжкості належать до тілесних ушкоджень середнього ступеня.

Андрій Б. свою вину під час суду визнав, повідомивши, що примирився з потерпілим. Останній підтвердив слова обвинуваченого та просив суворо його не карати.

Сторона захисту просила призначити Андрію Б. умовне покарання, однак суд звернув увагу, що обвинуваченого раніше неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, зокрема за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Таким чином, Андрія Б. суд визнав винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.286-1 КК України, та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на один рік з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus