USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Невдах-мисливців упіймали на Волині

18 Лютого 2014 18:48
Факт незаконного полювання виявили у Ковельському районі. Здобиччю зловмисників стала лисиця, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Близько 20-ї години правоохоронці від небайдужих громадян отримали інформацію про те, що невідомі особи здійснюють полювання без будь-яких дозвільних документів. За попередніми даними, порушники законодавства рухалися позашляховиком червоного кольору.

Працівники відділення ДАІ Луцького РВ УМВС України у Волинській області спільно з оперативниками вирушили на місце події. Між селами Жмуче та Поповичі назустріч правоохоронцям їхав схожий за описом автомобіль «Mitsubishi Pajero» червоного кольору.

Інспектори ДАІ зупинили транспортний засіб для перевірки документів на право керування, однак водій категорично відмовився представити посвідчення водія, реєстраційних документів на автомобіль у нього взагалі не виявилося. Окрім того, правоохоронці встановили, що номерні знаки належать іншому транспортному засобу.

Під час огляду автомобіля держінспектори помітили, що пасажир, який знаходився позаду, тримав у руках нарізну зброю із глушником та оптичним прицілом, а на передньому сидінні знаходилася тушка вбитої лисиці.

Згідно із чинним законодавством, водія, пасажира, а також транспортний засіб затримали та доставили до луцького районного відділу міліції для проведення подальшої перевірки.

Згодом правоохоронці з’ясували, що у мисливців, а це – 48-річний та 45-річний жителі Ковеля, на момент затримання не було дозвільних документів на полювання. Таким чином розпочате кримінальне провадження за статтею 248 (Незаконне полювання) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування. Окрім того, на водія складено адміністративні протоколи за статтею 121 та 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ковельчанин Показати IP 18 Лютого 2014 18:53
Ай примітний джипик, ай примітний!!!!!!!!!!!!!!!
бракам Показати IP 18 Лютого 2014 20:00
Вас, гадів, треба нагодувати тією лисицею - відрізати ножем по шматочку мяса разом з шкурою, і годувати вас, поки не знудить, щоб ви обблювалися, падлини, і знову годувати. Так колись при мені вчили одного гада, який зайців бив з-під фари - більше він рушниці в руки не брав.
ага Показати IP 18 Лютого 2014 21:39
бідна лисичка...я проти мисливства...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus