USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Невідомі в масках напали на родину волинян. ОНОВЛЕНО

13 Липня 2017 09:36
Поліція розслідує розбійний напад на сім'ю жителя Горохівського району, інформує у прес-службі поліції Волині.

У вівторок, 11 липня, під ранок до Горохівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що вночі група невідомих осіб в масках проникла до помешкання 21-річного мешканця району, та із застосуванням насилля до нього та членів сім’ї заволоділи грошима і ювелірними виробами.

На місце події негайно виїхали керівництво ГУНП в області, місцевого відділення поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели детальний огляд місця злочину та здійснюють всі належні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину та притягнення їх до відповідальності.

За фактом розбою слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.187(розбій) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

За інформацією Район.Горохів, напали на відомого волинського аграрія Василя Тарарая.

Як повідомляє інтернет-ресурс "Волинь24", що на момент злочину господаря, в хаті не було. Постраждали дружина і син Олег Тарарай.

Вони у лікарні. Стан тяжкий, але стабільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
? Показати IP 13 Липня 2017 09:49
Коли "в масках" так то активіцсти,вони бояться свої морди показувати щоб люди їх не впізнали та не побили...
! до ? Показати IP 13 Липня 2017 11:02
Те що ти відгріб в свій час від активістів, багато що пояснює в твоїй поведінці. І заміть, активісти тоді були без масок !!! Так що скоріше то твої комплекси та фобії, пригадай можливо хтось в масці тебе образив, чи ще що ...
Я. Показати IP 13 Липня 2017 11:10
На Тарарая?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus