USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Не встановлено, чи до ДТП причетний працівник прокуратури, – патрульні про нічну аварію з сімома пасажирками в Луцьку

22 Липня 2019 15:57
Патрульна поліція Волині та Прокуратура у Волинській області прокоментували ДТП, що сталася в ніч на 20 липня на вулиці Глушець у Луцьку.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, п’яний чоловік виїхав на зустрічну смугу, не впорався з керуванням і вилетів на узбіччя, де протаранив огородження газової магістралі. У салоні автівки, крім водія, знаходилися ще сім пасажирок.

Як стало відомо ІА Волинські Новини з власних джерел, за кермом перебував прокурор Прокуратури Волинської області Тарас Гуцуляк. А BMW, якою він кермував, належить його тещі.

У патрульній поліції поінформували, що патрульні прибули на виклик про аварію близько опівночі.

«На місці четверо очевидців відмовилися надавати будь-які пояснення та свідчення, мовляв, не хочуть потім судової тяганини. Лише один чоловік надав пояснення, з якого неможливо було встановити особу водія та визначити, хто скоїв аварію.

Поки поліцейські працювали на місці, до них підійшов громадянин, який повідомив, що він керував і спричинив ДТП. Це підтвердили і його дружина, а також інші свідки.

Його перевіряли на вживання алкоголю – був тверезим.

Оскільки ніхто не міг вказати, хто конкретно перебував за кермом, патрульні склали матеріали на чоловіка, який стверджував, що їхав він. Що ж до його брата, нібито працівника прокуратури, то доказової бази, що керував саме він, у поліцейських не було, відповідно, направляти до суду такі матеріали безпідставно. Ніхто з очевидців, опитаних ними, не надав цих потрібних свідчень, а матеріали направляються лише з поясненнями свідків», – вказали в патрульній поліції.
Так, на водія оформили два протоколи: за вчинення ДТП і залишення місця аварії. Також винесли постанову, оскільки чоловік не мав при собі документа на автомобіль. Протоколи направили до суду.

«У нас відсутня інформація, що до ДТП причетний або є винуватцем працівник прокуратури. Автопригода справді була. З урахуванням тих фактичних даних, які були встановлені на місці події, необхідні матеріали оформили на водія, який підтвердив свою участь в аварії», – прокоментував керівник Управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень.

Своєю чергою, у Прокуратурі Волинської області ІА Волинські Новини повідомили про те, що триває службове розслідування щодо ймовірної причетності працівника прокуратури до вищезгаданого інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Петро Показати IP 22 Липня 2019 16:02
Нічого не змінюється. " Порєшали"
так таки так до Петро Показати IP 22 Липня 2019 16:37
Просто потрібно МАТИ(((впливову тещу!????
Шок до Петро Показати IP 22 Липня 2019 19:04
То для чого нам поліція,розігнати всіх,100 відсотків що був прокурор Смішно Позор нашій владі
Євробидло Показати IP 22 Липня 2019 16:18
Хай Зеленський приїде в Луцьк, і відчитає прокурорів так само як митників на Закарпатті і працівників порту в Одесі.
Читач Показати IP 22 Липня 2019 16:38
Рафик не виновен
Guest до Читач Показати IP 22 Липня 2019 20:02
"бу-га-га" +100500
Цукерман М. Показати IP 22 Липня 2019 16:47
"...Поки поліцейські працювали на місці, до них підійшов громадянин, який повідомив, що він керував і спричинив ДТП. Це підтвердили і його дружина, а також інші свідки. " - навмисне не придумаєш, "нєувязочка "
Ірина Показати IP 22 Липня 2019 16:55
Вуаля... Хтось сумнівався?
Юрист Показати IP 22 Липня 2019 17:04
«На місці четверо очевидців відмовилися надавати будь-які пояснення та свідчення, мовляв, не хочуть потім судової тяганини. Лише один чоловік надав пояснення, з якого неможливо було встановити особу водія та визначити, хто скоїв аварію" То як, шановні коментатори встановити хто був за рулем??! Всім все пофіг, а потім кажете: прішали... Тут і решати не треба....
Юрист Показати IP 22 Липня 2019 17:07
Нехай зараз Волинські Новини надають поліції докази із "своїх власних джерел", або відповідають за наклеп.
до Ірина Показати IP 22 Липня 2019 17:07
таких не було!.....
Виборець до до Ірина Показати IP 22 Липня 2019 17:24
а якщо глянути на телефон тарасика, то він був у момент аварії там, чи його брат, який приїхав пізніше?
Нема на то ради Показати IP 22 Липня 2019 17:23
Ну зроблять, шо потрібно ! Ну а як же ти, алік - Гуцуляк, завтра прийдеш на роботу і будеш своїм підлеглим в очі дивитися ? Як ти за сімеїним столом з родиною будеш своїм дітям про це розповідати, куди ти тих тьоть підвозив ? Як ти підеш до церкви на сповідь ! Тут навіть суть не в тобі - з тобою все ясно ! Заплямив всю прокуратуру, вляпав в корупцію поліцію, підірвав і так низький авторитет правоохоронних органів, скомпроментував себе в очах родини ... . Яке ти будеш мати моральне право притягати когось до відповідальності, сам будучи людиною з низькою соціальною відповідальністю ? Можу деталізувати ... . Якщо і хтось дійсно будує європейську Україну, то це далеко не такі як ти !
Тор Показати IP 22 Липня 2019 17:27
Товаріщі прокурори, якщо вам почнуть бити ваші вгодовані морди, не ображайтесь будь ласка. А як з вами по іншому??? Ви відверто плюєте на закони, ми люди будемо плювати на вас уродів.
ббс Показати IP 22 Липня 2019 17:29
опаньки...
Володимир Показати IP 22 Липня 2019 17:33
А слідчим не вистачило розуму порівняти трекінг мобільних телефонів уявного водія і пасажирів? Елементарно, Ватсон!
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 22 Липня 2019 17:38
Я так і знав. Аваківська поліція, луценківські прокурори - особлива каста "пролюстрованих і оновлених" - недоторканих та високооплачуваних, за гроші платників податків України, - "священних корів". Знаєте, як називається прокурорська мафія в державі? - "ЛИСІ ПТАХИ". Тобто, пожирачі падла.
УКРОП Показати IP 22 Липня 2019 17:46
Для того, щоб глянути телефонні зєеднання необхідно отримати дозвіл суд. Це можна зробити лише у рамках кримінального провадження, яке, у свою чергу, можна розпочати лише якщо внаслідок ДТП у потерпілого настали середньої тяжкості тілесні ушкодження. Перш ніж "умнічати", почитай законодавство, а то рахуєш себе вундеркіндом
Ірина до укроп Показати IP 22 Липня 2019 18:16
Воно ж десь за кермо сідало(біля якогось генделика),є камери,є перехресний допит,і т.д.Можна подумати,ті шма** які з ним їхали,горіли бажанням дати свідчення. Був би то дядько з села,то напхали б по повній...
лучанин Показати IP 22 Липня 2019 19:17
відчули, дописувачі, як на вас поклали, так що не скиглить і не заважайте пристойним людям відпочивати.
Віктор Показати IP 22 Липня 2019 19:34
Просто виклмкати експертів і з керма взяти відбитки пальців при свідках.
Спостерігач Показати IP 22 Липня 2019 19:59
Прокурор заслуговує на нагороду. Він всіма силами намагався виконати свій обов'язок.
юрій Показати IP 22 Липня 2019 21:49
знаю тараса особисто,він є ківерчанин,жив по вул.пушкіна, на даний момент там живуть його батьки,він нечуствує землі під ногами,він є дуже нарваною людиною,всіх людей рахує незащо.
Ірина Показати IP 22 Липня 2019 22:04
Це в Ківерцях він був нарваною людиною,а тут він звичайний сраколиз
Я........ Показати IP 22 Липня 2019 23:14
Прикрість цієї ситуації полягає в тому, що наші доблесні поборювачі справедливості, які уміють мітингувати під держустановами, бруківку кидати, ну ще за одяг шарпати трохи простіших смертних, а найбільше після резонансних подій усе на телефони знімати, при цьому себе в кожному кадрі показувати, мовчать і нікого ні до чого не закликають, нікому нічого не пишуть, і взагалі нічого не добиваються, дивне питання чому?...... Напевно тому що вони рахують, що така особа не заслуговує їхньої уваги..... Рівень замалий?
Галька з Рівненської Показати IP 23 Липня 2019 15:34
Я вам скажу, як одна з тих 7ми пасажирок - тут не все так однозначно. А водій , що нас віз - мілєйшей души чіловєк. Має врешті решт людина право розслабитись, після боротьби з корупцією і несправедливістю 24/7, нерви то не залізні з такою нагрузкою.
Лучанка до Галька з Рівненської Показати IP 24 Липня 2019 10:15
Ну і насмішила красотка....... Розслабитись має право... Правда... Тільки в колі сім'ї..... Звичайно можна і з дружиною в якомусь закладі.... А не з профурами з рівненської...... Ото насмішила... Борець з корупцією... Ха ха ха..........
Ковалюк Показати IP 23 Липня 2019 21:04
Він підробляв документи по реєстрацій підприємств, виносив постанови проти невинних в ДТП - таврії брав у Мігаса хабар по дтп коли збили ліцеїста , який тепер живе ,як" рослина" не дівчата курви в баню а він бл@дь прокурорська пияк і наркоман освідчили його тварюку в нарко - думаю ні.Нічого новий президент почне з Луценка закінче б**дов@зами прокурорськими.
Константинович Показати IP 24 Липня 2019 17:25
Коментую одним словом.... Пи***ць, а не країна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus