USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Невимовно щирий і добрий юнак: додому «на щиті» повернеться волинянин Дмитро Півень

13 Травня 2023 14:02
Трагічна звістка про загибель воїна ЗСУ нестерпним болем сколихнула дві громади. Сьогодні стало відомо, що в боях з російськими окупантами в Куп’янському районі Харківської області загинув Півень Дмитро Миколайович 2000 р.н., який проживав у селі Солотвин Голобської громади.

Про важку втрату повідомила голова Велимченської сільської ради Анастасія Павлович.

Військовий загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання.

«Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Пригадую нашу першу зустріч в Куп’янську – невимовно щирий і добрий юнак. Він не говорив багато, але дуже хвилювався за нашу безпеку, а коли від’їздили, то легко усміхнувся й попросив подякувати жителям Велимченської громади за підтримку. Батьки Дмитра народилися й тривалий час проживали в селі Велимче. Скільки доброго й світлого могло бути попереду, якби не клята росія.

На жаль, до рідної домівки наш Герой повертається на щиті. Дмитро віддав найдорожче – власне життя, обороняючи Україну і кожного з нас.

Велимченська громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Захисника. Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі...» – йдеться у повідомленні.

Про дату зустрічі Героя та чин похорону повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна шана і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus