USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Незадеклароване майно Володимира Гунчика, - розслідування

17 Січня 2017 18:53
Е-декларація голови Волинської облдержадміністрації одна із тих, що викликала чималий суспільний резонанс, але чомусь досі не стала предметом розслідування антикорупційних органів держави.

Дослідженням е-декларації голови Волинської ОДА "Оглядач" навіть розпочав серію публікацій-розслідувань про чиновницьке зухвальство і їхні надприбутки.

Отже, Володимир Гунчик

КОМУНІСТ, МАШИНОБУДІВНИК І "ВОРОГ ПРЕСИ №1"

Перш ніж приступити до аналізу того, що зазначено і не вказано в електронній декларації губернатора Волині, складемо його короткий біографічний портрет. Після закінчення Київського політехнічного інституту в 1983 році, Володимир Гунчик почав свій трудовий шлях на Луцькому автомобільному заводі. Паралельно розвивав кар'єру в Комуністичній партії СРСР - керував комсомольською організацією заводу, а також був членом міського ЛКСМУ.

Після розвалу СРСР продовжив кар'єру на "ЛуАЗ", директором якого став в 1995 році. Після перетворення державного підприємства у відкрите акціонерне товариство "Луцький автомобільний завод" з січня 1996 року по вересень 2000-го обіймав посаду голови правління. З вересня 2000 року по вересень 2004 року працював на посаді генерального директора ВАТ "Луцький автомобільний завод". 20 вересня 2004 року на загальних зборах акціонерів обраний на посаду голови наглядової ради ВАТ "ЛуАЗ".

Після перейменування підприємства став директором дочірнього підприємства "Автоскладальний завод №1" ПАТ "Автомобільна компанія "Богдан Моторс". У листопаді 2010 року увійшов до складу Луцького міського виконавчого комітету.

Влітку 2014 року Гунчик був призначений на посаду голови Волинської ОДА. Не встигнувши опрацювати і року на посаді губернатора, новоспечений керівник області був оголошений волинськими журналістами ворогом преси № 1 за створення "інформаційного вакууму".

Як повідомляють колеги зі ЗМІ регіону, "за час його правління на Волині знищена газета "Віче-інформ", "Телерадіогазета"... А 28 квітня 2015 року колектив видання "Слово Волині" був змушений заявити про припинення випуску.

"... "Волинська газета" 28 квітня цього року заявила про те, що 5 травня, в день радянського "Дня преси", її черговий номер у світ не вийде. Тим більше, що в справі боротьби з журналістами волинський губернатор і один із співзасновників газети Володимир Гунчик - справжній піонер всіх процесів", - говорилося в повідомленні обурених журналістів на сайті видання.

Крім "гарячої любові" до представників четвертої влади, аналітики відзначають, що Володимир Гунчик не надто настирливий у виконанні даних ним обіцянок. Так, сайт "Слово і Діло" зафіксував, що з 54 обіцянок він виконав лише 24 (44%).

ЯК ГУБЕРНАТОР багатіє: нелюбов до ЧЕСНОГО ДЕКЛАРУВАННЯ

Волинські журналісти викликали на себе гнів губернатора Гунчика ще й тому, що постійно вказували на невідповідність його способу життя декларації про доходи. Так, ще до появи сервісу НАПКА і е-декларацій, Володимир Петрович декларував, що в його розпорядженні є лише автомобіль ВАЗ-21083.
Хоча лучани часто бачили свого губернатора, який пересувається на дорогих позашляховиках іноземного виробництва. Правда, коли про це стали писати всі, кому не лінь, довелося внести два джипи в декларацію, але про це ми розповімо окремо нижче.
Взагалі, слід зазначити, що до призначення на посаду губернатора Волині Володимир Петрович був дуже багатою людиною, оскільки довгі роки очолював "ЛуАЗ" і мав досить значну зарплату.

Так, за 2014 рік у письмовій декларації Гунчика сукупний дохід склав 1 660 860 гривень, у тому числі 1 043 008 гривень - зарплата, 617 842 - дивіденди і відсотки. На зберіганні в банку у Володимира Гунчика були розміщені 8 332 552 гривні.

Нерухомість Володимира Гунчика складається з квартири в Луцьку площею 80,7 квадратних метрів і дачного будинку в селі Сапогове,Ківерцівського району на Волині площею 49 "квадратів", там же - дві земельні ділянки площею 182 і 2500 квадратних метрів. Ще одну земельну ділянку - в селі Лище Луцького району площею тисяча сімсот дев'яносто дев'ять кв.м.

Після того як Володимир Гунчик став губернатором Волині, його багатство значно збільшилося. У письмовій декларації за 2015 рік він офіційно вказав, що на його банківському рахунку додалося ще кілька мільйонів гривень, тепер сума склала - 14 185 010, що майже на 4 мільйони більше ніж у минулому році. Про походження цих коштів історія замовчує.

З е-декларації, поданої в 2016 за попередній рік, ми також дізналися, що зарплата Гунчика на посаді губернатора - набагато скромніше колишньої - 96 321 гривень за 2015 рік. В готівці пан Володимир зберігає 4 500 000 гривень, 150 000 доларів США та 30 000 євро.

Впало в око також і те, що у губернатора в е-декларації з'явилося два незавершених будівництва житлових будинків. Перший - в селі Лище Луцького району (173,20 кв. М), і другий - в селі Копачівка Рожищенського району (688,19 кв. М).

Споруджений будинок в Копачівці знаходиться на безкоштовному користуванні у Володимира Гунчика, а власником цього будівництва є його старший син - Гунчик Вячеслав Володимирович.

СУСІД ЛЕЩЕНКО: незадекларовані джип ТА НЕРУХОМІСТЬ

Багаті родичі вищих посадових осіб держави - це вже нездорова українська традиція. Так і у випадку з губернатором Волині. Як тільки Володимир Гунчик став губернатором, виявилися неймовірні таланти його дітей, що дозволяють заробляти і згодом скуповувати дорогу нерухомість в Києві і набувати у власність фешенебельні іномарки.

Мабуть, саме тому, що голова Волинської ОДА Володимир Гунчик не може пояснити походження придбаного дітьми майна, він "забув" вказати наявність синів, а також їх майно в своїй е-декларації.

Зауважимо, що синам волинського губернатора є чим похвалитися. З того моменту як їх батько став біля керма Волинської області, майна у його власності значно побільшало. В основному, це стосується молодшого сина губернатора - Гунчика Ігоря Володимировича.

Для того, щоб з'ясувати повний перелік незадекларованого майна сім'ї Гунчиків, "Оглядач" вдався до послуг Державного реєстру прав на нерухоме майно, згідно з даними якого Ігор Гунчик тільки в 2016 році обзавівся земельною ділянкою і декількома нежитловими приміщеннями в самому центрі Києва.

Майно Ігоря Гунчика, яке було придбано до того, як його батько став губернатором, ми докладно описувати не будемо. Відзначимо лише, що молодший Гунчик ще з 2005 року володів квартирою в столиці і декількома земельними ділянками.

Очевидно, що син Володимира Петровича націлений на бізнес, про який ми розповімо окремо. До цього висновку ми прийшли тому, що Ігор Володимирович Гунчик скуповує, в основному, нерухомість комерційного призначення. Так, тільки в 2016 році він обзавівся трьома нежитловими приміщеннями (площею 109,6 кв. М, 116, 7 кв. М і 95 кв. М) в Шевченківському районі столиці на вулиці Богдана Хмельницького, 50.


До слова, ця нерухомість знаходиться в десяти кроках від того місця, де придбав квартиру скандальний нардеп Сергій Лещенко, правда, площа нерухомості Гунчика майже в два рази більша, ніж у Лещенка.
На сайтах столичної нерухомості вартість метра квадратного в будинку № 50 по вул. Богдана Хмельницького в Києві починається від 1 500 доларів США. Тільки ця нерухомість в цілому вартує приблизно 13 500 000 гривень. Звідки такі кошти у сина волинського губернатора, вік якого трохи більше двадцяти років, думається, слід з'ясувати "чесним і прозорим" борцям з корупцією.
Але це, як не дивно, не все майно, придбане в 2016 році молодшим Гунчиком. В грудні, буквально на День Святого Миколая Ігор Гунчик "подарував" собі нежитлове приміщення (123,9 кв. М) в Києві на вул. Срібнокільській, 3-б. Примітно, що раніше низка сайтів Волині повідомляли, що в 2015 році Ігор Гунчик придбав нежитлові приміщення за тією ж адресою, загальна площа яких - 951 кв. м. Розмір частки Гунчика в них становить 11/100 від всієї групи приміщень.

Також молодший Гунчик, мабуть, планує будувати будинок в Києві, так як в травні 2016 роки купив земельну ділянку площею 0, 1 га для обслуговування житлового будинку на вулиці ЛЮБИМІВСЬКИЙ.

АВТОПАРК Гунчик

Вище ми писали про те, що губернатор раніше декларував, що пересувається на старенькому "Жигулі", але лучани бачили його на джипах, які з появою електронного декларування довелося внести в реєстр.

Так, губернатор Гунчик вказав в декларації, що пересувається на позашляховику Lexus LX 570 (2008-го року випуску), який використовує на праві безоплатного користування, наданого йому молодшим сином - Ігорем Володимировичем Гунчик. Орієнтовна вартість такого автомобіля 1 500 000 гривень.
Також в розпорядженні голови Волинської ОДА є ще один позашляховик - Toyota Land Cruiser (2003 року випуску), вартість якого близько 500 000 гривень.
Примітно, що цим автомобілем Гунчик також пересувається на праві безоплатного користування, яке йому надала якась громадянка Очеретяна Ірина Олександрівна, профіль якої ми знайшли в соціальній мережі Facebook. Про взаємозв'язок губернатора із цією милою дамочкою ми розповімо в наступному матеріалі.
Крім "татового" Lexus, Ігор Гунчик володіє ще двома елітними позашляховиками, вартість яких оцінюється в кілька мільйонів гривень - Toyota Sequoia (2008 року випуску) і Infinity FX (2013 року випуску). Останній автомобіль син Гунчика також придбав в неймовірно успішному 2016 році.
Сподіваємося, що НАБУ, НАПКА і САП ретельно вивчать опубліковані нами матеріали і вживатимуть усіх необхідних законних заходів, щоб привернути губернатора до відповідальності за зневагу правилами електронного декларування, а також етикою і моральністю вищого державного чиновника, від діяльності якого залежить долі мільйонів жителів Волині.

Далі – буде…

Петро Сірий, "Оглядач".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 65
Дуб М.М Показати IP 17 Січня 2017 19:23
Мають людей за лохів , жирують на крадені в нас гроші, живуть як в Бога за пазухою - сьогодні ...! Нам обіцяють "світле" майбутнє , чуть пізніше ...якщо доживете . Як можливо таке нажити на зарплату ...????
місцевий до Дуб М.М Показати IP 17 Січня 2017 19:50
даівайте вийдем і нах=р випрем з ода
roshen до Дуб М.М Показати IP 19 Січня 2017 10:41
ЖАБА В ШОКОЛАДІ
луазовець Показати IP 17 Січня 2017 19:43
все нажите тяжкою працею....
Мешканець Показати IP 17 Січня 2017 19:44
"Мама просила одно яичко?Я такой бедный,у меня ничего нет".Мультик супер.І гріх і сміх...
лучанин Показати IP 17 Січня 2017 19:49
бідний-бідний гунчик
Тарас Показати IP 17 Січня 2017 20:02
В Гройсмана запитайте як так живуть одні а іншим -нічого! А якщо влаштуєшся то платять 2500 і все віддай назад і ще мало
патріот Показати IP 17 Січня 2017 20:06
Активісти могли лише до Леміщака "завітати" після опрелюднення декларації, а до Гунчика слабо? До чого і для кого тоді Майдан був, щоб такі Гунчики жирували і наживались?
Ода Показати IP 17 Січня 2017 20:06
Злодій...а нам розказує як за 3 000 тис грн працювати і просто так щоб ніхто не просижував на роботі.....повний цинізм..гнати в хвіст і гриву його і все його кодло керівників ОДА таких як Мирка- главний дорожний патруль,....Тимощук-корупціонерка скільки коштів державних розікрала по програмах екологічних.... і по хотиславу і всі інші..де органи нащо вони тільки дивляться...
Все буде добре до Ода Показати IP 19 Січня 2017 13:55
Це не та тимощук що всіх своїх начальників звільняє раз за разом в суму лисиця пухнаста і чиста
Еколог до Все буде добре Показати IP 19 Січня 2017 21:54
Прикро що й прийде черга і цього вроді більш менш і нормального але захаває і його. Дивно що він сам цього так і не зрозумів.
Патріотка Показати IP 17 Січня 2017 20:27
Люди, ми дозволяємо знущатися над собою.Прийшов до влади після таких страшних подій,як так:люди гинуть й далі. З Волині найбілтше загинуло солдатів.Ось в неділю хоронили хлопця22роки з Нововолинська.За що він загинув,щоб Гунчик і Ко собі статки зробив?
Перехожий Показати IP 17 Січня 2017 20:29
Змінили шило на мило. Але вже пізно. Один вихід, що прийшла пора йти знов на майдан. І гнати їх пеньком під зад. А майно націоналізувати. І тоді ще ми будем кредит МВФ давати.
Алі Показати IP 17 Січня 2017 21:12
Я думаю ми заслуговуєм на це . І влада це підкреслює собі все .а людей зробити геть ніщими . Ми і надалі мовчимо а вони крадуть і крадуть . Ну це таке ,але за що люди гинуть , патріоти які гниють в могилі . Чи вони так самі хочуть от я одного не зрозумію . За що вони там боряться ,щоб дебати жили краще і в Європі чи що?
1941—45 Показати IP 17 Січня 2017 21:19
коментар було видалено
АК 47 Показати IP 17 Січня 2017 21:19
Мало йому колись по голові дали,ой мало...
Реаліст Показати IP 17 Січня 2017 21:22
Є люди ,які мають гроші,а є багаті люди.Не судіть,краще співчувайте...
Активіст Показати IP 17 Січня 2017 21:36
Я впевнений на 99.9 % ,був би там не гунчик, а хтось інший (українець-патріот), зробив би теж саме . В нас тече така кров ,когось обманути ,на комусь нажитись. Маючи можливості, а дальше якщо є голова на плечах можна зробити все . Було б Обідно якби він цього не мав ,тоді можна сказати без голови . Потрібно дивитись правді у вічі .
міша Показати IP 17 Січня 2017 22:07
Да шоб ти жил на одну зарплату
Рома Показати IP 17 Січня 2017 22:10
Колись вікна били виганяли і брехали людям що буде краще а стало м лільйон раз гірше і крадуть усі чиновники на чолі з Гройсманом порошенком а нам людям розказують що вже мінімалка 3200 .Такої влади ще не було люди добрі. подивіться які ціни! що робиться. Люди не мають роботи а Кума президента луценка -на посаду прокурора головного і без освіти! Гройсман розказує щоб підприємці платили 3200 а за насірова і інших чинуш які задекларували міліони -все чесно і справедливо????Скільки корупціонерів як жирують усі чинуші -а люди бідніють іноді поїсти нема за що купити мівіну 1 в день і все. Ганьба владі. Втікати їм уже треба якщо таке зараз робиться ще більша несправедливість як ула до Майдану а хлопці цим брехунам вірили і не знали що так на їх крові бдуть зараз зажиратися владці і ніяка система не помінялась а ще бльше гребуть
Калігула Показати IP 17 Січня 2017 22:42
Гроші на болі та сльозах народу не в радість. Скільки про це говорено!! Пожалійте убогого душею Гунчика!!
ДержаваБезПАНІВ Показати IP 17 Січня 2017 22:52
Коли цей народ почне таких ***. Тож ясно шо то все за гроші народу, а він собі квартири купує, лехуси. Завітати до нього до дому і показати як живе. Де наше СБУ, що важко прослідкувати звідки його активи, розкрити його чорні справи? Да тріпатись ті ДУПОтати вміють про корупцію, продати цього ХУНчикА все майно і синів його і в держ бюджет на пенсії волинянам! Він СЛУГА для народу а не пан, за кого ми його тримаємо? Організовуємо підпілля, і таких слуг нищимо, часи кармалюччини треба повернути! Слава Кармалюку!
def Показати IP 17 Січня 2017 23:05
це порошенка друг автозавод розіср.в потім порошенко купив за копійки завод.а тепер і далі на нас наживаеться. робіть висновкі.
Олег Показати IP 17 Січня 2017 23:05
Гроші зароблені на крові і смерті людей . І це продовжується далі . І Лапшу про покращення і європу вішають далі . Коли це закінчиться ? Невже люди такі дурні і далі будуть терпіти . Але що поговорили і забули . Європа впереді ... надоїло вже .
11 Показати IP 17 Січня 2017 23:07
Революція перемогла українців
Хвєдя Показати IP 17 Січня 2017 23:19
Якщо всі "держслужбовці" віддадуть половину задекларованого на українську армію - переможемо путлєра!
Бульба Боровець Показати IP 18 Січня 2017 00:24
Дааавно неписав тут коменти))) Бо сумно спостерігати...як Ненька ростить чергового тирана!!! Я ще три роки назад казав, що тепер до влади прийшли негідники!!! Нічогосвятого!!! І вони так владу не відадуть!! Буде кров литись ріками, але владу не віддадуть.. Шкода!!! Але Україну нищимо ми!!! Бо дозволяємо нас грабувати!!!!!
Галя Показати IP 18 Січня 2017 01:41
Віримо в бога, а керують нами убогі
Вуйко Показати IP 18 Січня 2017 01:49
Є такий вислів: не стидно бути багатим, тільки це не той випадок. У цього всі ми бидло.Заграє з нами бо так по службі змушений, а як собі замок в Копачівці починав будувати, то бідних дачників викурював, залякував, за копійки землю скупляв. Те його багатство все таке.
митя Показати IP 18 Січня 2017 06:42
коментар було видалено
факт Показати IP 18 Січня 2017 08:05
Самий нікчемний голова ОДА за всі часи!!!
Нє до факт Показати IP 18 Січня 2017 10:51
Ще був Налькович...
смалько Показати IP 18 Січня 2017 09:07
залишився камінь-каширським селюком, забацаним, боягузливим і впертим як козел.
Валік Показати IP 18 Січня 2017 09:36
хіба це тільки гунчик? це ж усі так і дфс волинської області і митники сбу прокурори подивіться як вони живуть як живуть вже давно усі повинні або за гратами сидіти або все майно в державу і було б на підвищення пенсіонерам а то за наші гроші вони зажираються їхні діти за кордоном віддихають авто у них бізнес класу домини повистроювали а бідним людям тільки розказують що нема і нема а самі зажираються. Треба щоб люди виганяли на площу цих усіх до одного і нехай прозвітуються перед народом якщо ті декларації міліонні задекларовані і всі мовчать!!!!!!!!!!!
Штефан, Луцьк Показати IP 18 Січня 2017 09:40
Отримав у спадок посаду хрещеного батька Волинської мафії **
Янукович Показати IP 18 Січня 2017 10:41
Ну, як ви там, як покращення?
Холопам Показати IP 18 Січня 2017 11:14
До уваги холопів: в Україні немає ніяких срних губерній, а отже немає і ніяких срних "губернаторів".
Своя рада Показати IP 18 Січня 2017 11:20
Але в людей з держслужби по всій ода виводили посади ...казав щоб гроші для держави зекономити а сам мільярди накрав, а скільки скоротив людей в цілях економії ....які за 2000 тисячі працювали на місяць
Сумрак Показати IP 18 Січня 2017 13:09
Гунчик і т.д- настоящі кровосісі.Яник хоч крав,але такого бляд...ва не було.А ці нагло і відкрито,УР*ДИ
Привіт Показати IP 18 Січня 2017 13:59
Українська натура . Завідувати чесно зробленим грошам . Хто на що навчався.
Дідо Показати IP 18 Січня 2017 14:28
Собаки лают, караван идет!!!! Їм все побоку, скільки б стадо не ревло.
Гунчик Показати IP 18 Січня 2017 19:28
Я цар, а ви хто, мені треба багацько, бо в мене буде 3 життя, отак вам!
911 Показати IP 18 Січня 2017 19:44
Очі бачили кого обирають . Так що раби Працюйте і збирайте гроші.
124 до 911 Показати IP 22 Січня 2017 17:22
його ніхто не обирав
Гоша Показати IP 18 Січня 2017 19:59
Люди скільки ви будете ще плакати ? Працюйте ,і будете теж таке мати . Заживете скоро як в Європі .
Анонім Показати IP 18 Січня 2017 20:24
таких вир*дків потрібно вже відстрілювати починати, вони розуміють тільки мову зброі ,скільки воно накрало те свинство від бурштину і від лісу не кажучи вже про відкати на практично всі товари які ті ви...бл*дки купують для потреб РДА і ОДА, якби сбу не були ср*колизами свині порошенка то за тиждень всі по області голови рда сиділиб в сізо ,ів любого підприємця запитайте який процент від послуг і товарів він дає на лапу в державні установи і псевдоПРОЗОРРО ім до дупи ,а так "помаранчева революція2" тіштися далі , а то рука "х.у.*.л.а" почне видітися керуючому титаніка під клікухою порошеко .
345 Показати IP 18 Січня 2017 21:00
до речі про безвізовий режим від брехуна порошенка, сьогодні оформляв візу і перший раз за три роки надавав відбитки пальців для отримання візи польськоі, от такий безвіз , все більше від нас відмежовується цивілізація завдяки реХер маторам бо поклали вже на ту краіну чекаємо вступ до тайожного союзу за підписом гаранта- підаранта
123 Показати IP 18 Січня 2017 21:08
Коментарі наче і правильні, але такі вже однакові. Якось важко повірити, що всі думають і пишуть однаково. Навіть описки однотипні. Гунчик є проблемним не через свої статки, а через незадовільний професійний рівень, через те, що оточив себе некваліфікованими працівниками, через те, що не прийняв жодного самостійного рішення. І тим законсервував Волинь на кількарічній відмітці. Не таланить Волині з "царями". Усі кому завгодно служать, тільки не Волині.
Пусть до 123 Показати IP 18 Січня 2017 21:48
Це все Путін винен що люди однаково думають . І пропаганда якась в нього не правильна
1232 Показати IP 18 Січня 2017 21:08
Настав час цькування і на тебе,Ху*нч.ку. І хай тебе порвуть на шлатки. І гульбан з журналістами волинського ТВ на День журналіста хай пригадають : 20 чоловік прожерли і пропили 16 000 грн. А газети нащо знищив? Та під тобою земдя повинна горіти.Тікай,бо сесія облради вже готується висловити тобі недовіру.
Анонім до 1232 Показати IP 18 Січня 2017 23:44
ух як страшно написав сесія і недовіру, да вас першими треба повісити що ви три роки йому давали красти
Костя Показати IP 18 Січня 2017 21:50
Людина яка в житті досягла успіху , МОЛОДЕЦЬ! !
цікаво до Костя Показати IP 18 Січня 2017 22:08
Це ти загородьку?
Ігор Показати IP 19 Січня 2017 00:15
жлобяра. ГАНЬБА.. ПОДИВИСЬ ЯК ЛЮДИ ЖИВУТЬ, ДЕ КОМУНАЛЬНИКИ ДЕ АВТОДОР?? ТИ НЕ ЛЮДИНА., ТИ ТВ*Р* ЯКА НЕМОЖЕ НАСИТИСЬ НЕЯК.
ваня Показати IP 19 Січня 2017 01:54
ГУНЧИК НА ЛЕКСУСИ!! ВИНЕН-ДАУР! НА 20 РОКІВ ПОСАДИТИ !!! #SAVEDAUR
ВАНЯ Показати IP 19 Січня 2017 02:02
НАЙЛЕГШЕ ЗВИНУВАТИТИ У ВСЬОМУ ІГОРЯ, ЯКИЙ ХОТЬ ЩОСЬ РОБИТЬ ДЛЯ НАС. А ЩОБ ЩЕ БІЛЬШЕ ВІДВЕРНУТИ ВІД СЕБЕ УВАГУ ВЛАШТУВАТИ ЦИРК З ДАУРОМ. #SAVEDAUR
333 Показати IP 19 Січня 2017 14:19
Ото наговорились, а хто про це Порошенку передасть? Треба просити Гузя. Гузь!!!!!!!!!!!!!!
Службовець Показати IP 19 Січня 2017 16:53
Колиж цікаво до гунчика прийдуть ті козаки що до головного казначея ходили чи до губернатора страшно іти
124 Показати IP 19 Січня 2017 19:38
це комсомольське ЧМО в 2000 році тікало від податків,а завод порошенка.Добре порошенко це знає.
Дмитро Показати IP 19 Січня 2017 20:11
Треба все майно націоналізувати це єдиний правильний шлях
перехожий Показати IP 19 Січня 2017 22:18
а порошенко кращий?
124 Показати IP 20 Січня 2017 15:48
Патріоти гинуть,а гунчики(двоє синів) жирують,а тата краде.
513 Показати IP 20 Січня 2017 19:26
Сук,які знущалися. над людьми,нацьковували на професіоналів колективи баранів,Бог мітить.
Анонім Показати IP 21 Січня 2017 09:29
513 - це ви кого маєте на увазі?
перехожий Показати IP 21 Січня 2017 16:11
нічого безкарно не проходить,Гунчик живи і чекай-отримає в повній мірі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus