USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Незаконну пилораму вилучили на Волині

19 Лютого 2016 08:32
На Волині вилучили незаконну пилорома. Про це інформують активісти Народної Самооборони Рожищ.

В середу, 17 лютого, до працівників Рожищенського відділення національної поліції зателефонували лісники з села Літогоща Рожищенського району та повідомили про те, що при обході однієї з ділянок лісу вони виявили нещодавно спиляні пеньки сосни та ялини.

"При візуальному огляді території пилорами, що знаходиться в селі Літогоща, лісівники зауважили, що деревина, яка лежала на території пилорами дуже подібна до спиляної в лісі. До моменту, коли приїхала оперативна група поліції, робітники пилорами встигли сховати зрізані дерева в середину приміщення, а на прохання поліціянтів, лісівників та членів Рожищенської Самооборони (ми відгукнулись на заклик посприяти у вирішенні цієї проблеми) показати їх, відмовили, мотивуючи це відсутністю постанови з суду", - йдеться у повідомленні.

Виставивши охорону неподалік від пилорами (з метою запобігти вивезення деревини за територію пилорами) працівники поліції сьогодні повернулись вже з постановою суду про проведення огляду місця можливого скоєння злочину. Зробивши заміри деревини на пилорамі та зіставивши їх з розмірами пеньків у лісі, слідчі та лісівники припустили, що зрізи деревини на пилорамі та в лісі є ідентичні (в подальшому буде проведена відповідна експертиза).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Галя Показати IP 19 Лютого 2016 08:51
А ви поїдьте в Домашів перевірте бувшого мента Анатолія ,який встановив пилораму і вирубав незаконно ліс.Уже багато років у зговорі з головою сільради "провертають" справи.
Галя Показати IP 19 Лютого 2016 08:52
А ви поїдьте в Домашів перевірте бувшого мента Анатолія ,який встановив пилораму і вирубав незаконно ліс.Уже багато років у зговорі з головою сільради "провертають" справи.
Громадянин 777 Показати IP 19 Лютого 2016 10:09
Новина ні про що... Я кожен день можу виявляти по одній незаконній пилорамі і що з того??? Система залишилась, змінились лише обличчя...
Анонім до Громадянин 777 Показати IP 19 Лютого 2016 10:36
незаконна тому що немае нещбхідних дозвільних документів , дозвіл пожежників санстанція і т.д., завтра це все купуеться і о чудо тепер вона буде законною і буде законно вирубувати і красти ліс , тільки потрібно ще ділитися з лісниками , а незаконна тому що з усіма не поділився , по всіх лісових районах ця кухня вже давно діе , пилорами узаконюються а ліс з доповідей лісгоспу все крадуть і крадуть невстановлені особи , магія якась
ЗМІ Показати IP 19 Лютого 2016 10:53
Прекрасно! Ще залишилось виявити 849 пилорам, які дає статистика обласного управління лісового господарства і які працюють на краденому лісі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus