USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У лісі на Волині вирубали деревини на майже 270 тис. грн

3 Липня 2023 10:41
Минулого тижня працівники лісової охорони та груп оперативного реагування фіксували лісопорушення безпосередньо під час рейдів та з допомогою фотопасток.

Про це інформують у Поліському лісовому офісі.

Кримінальне провадження правоохоронці відкрили за фактом виявленої самовільної рубки у Головнянському лісництві філії «Любомльське лісове господарство». Сума збитків - майже 270 тис. грн.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Деревину вилучено. Особу лісопорушника встановлено. Свою вину він визнав.

Самовільну рубку виявили працівники групи оперативного реагування філії «Колківське лісове господарство». Сума збитків - майже 20 тис. грн.
Лісопродукцію оперативно знайшли у с. Будки Камінь-Каширського р-ну. Лісопорушник свою вину визнав, вже сплатив збитки.

Читати ще: У лісництві на Волині вирубали деревини на понад 480 тис. грн

У Полицівському лісництві філії «Камінь-Каширське лісове господарство» факт лісопорушників та особи винних встановили з допомогою фотопастки.

Того ж дня фотопастка зафіксувала ще одне лісопорушення, яке здійснили жителі села Іваномисль Камінь-Каширського р-ну. Лісопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності.

За обома фактами сума збитків понад 30 тис. грн.
Затримати лісопорушників вдалося і на Ковельщині. Працівники групи оперативного реагування філії «Ковельське лісове господарство» виявили факт та встановили особи винних, які своїми діями завдали збитків на 43 тис. грн. Справу розслідує поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus