USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Незаконну рубку лісу на Волині «кришують» правоохоронці?

31 Травня 2018 11:46
Іноземні митники фіксують значний імпорт ділової деревини з Волині, натомість, каже депутат облради Анатолій Грицюк, волинські митники кажуть, що дерево з нашого краю не вивозиться.

Про це йшлося під час засідання чергової двадцятої сесії обласної ради сьомого скликання.

«Звертаюся до голів ОДА, СБУ і митних органах на Волині. За статистичними даними митних постій ЄС з Волині заїхало 500 тисяч тонн нашої ділової деревини, а на наших постах записано «0» експорту ділової деревини, яка перейшла кордон.

Нагадаю, що в Ківерцях громадські активісти місяцями спостерігали, як ліс вивозили вагонами. Нині продовжуються корупційні схеми грабунку держави, я так прослідковую, і це колективна думка, що це «кришують» правоохоронні органи Волинського краю. Тому прошу це питання вивчити та дати оцінку цій ситуації», - йдеться у депутатському запиті Анатолія Грицюка.

Присутні підтримали звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 31 Травня 2018 13:06
прокуратурва точно кришує
Вася Показати IP 31 Травня 2018 13:51
Це тільки дурням непонятно. В ківерцівському районі та сама халепа. Були бандіти тепер менти бандіти.
Іван Показати IP 31 Травня 2018 22:30
У Колківському лісгоспі неприховуючи заганяє Чернишен ліс на приватні пилорами і всі кажуть що уних договір на переробку.. Чернишена треба провіряти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus