USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Незважаючи на жовту зону, на Волині продовжать перевіряти заклади та установи

31 Грудня 2021 14:09
Перевірки закладів та установ у Волинській області щодо дотримання встановлених протиепідемічних заходів у «жовтій» карантинній зоні не скасовуватимуть.

Про це повідомила начальниця відділу головного управління Держпродспоживслужби в області Галина Ткач, йдеться у сюжеті Суспільного.

З її слів, відколи Волинь перейшла «у червону» зону фахівці Держпродспоживслужби здійснили 6 650 перевірок, серед яких у 18 % об’єктів зафіксували порушення.
Читати ще: Волинь у жовтій зоні: що це означає для невакцинованих

«Ми здійснюємо контроль у закладах освіти, громадського харчування, в закладах торгівлі продовольчими та непродовольчими групами товарів, фітнес-центрами, торгово-розважальними центрами, перукарнями, заклади, що надають послуги з розміщення», – зазначила Галина Ткач.
З 30 грудня до Волинська область перейшла до жовтої карантинної зони. У червону зоні область внесли з 8 листопада цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джулія Показати IP 1 Січня 2022 22:39
Тепер так і будемо жити - в ЗОНІ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus