USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нічна атака по Україні: скільки ракет і «Шахедів» вдалося збити

4 Червня 2023 09:29
У ніч проти 4 червня російські військові завдали чергового ракетного та дронового удару по Україні. Зранку стало відомо, скільки повітряних цілей ворога вдалося збити нашим силам ППО.

За наявною інформацією, на жаль, не всі дрони та ракети вдалося знищити. Кілька з них таки поцілили.

Згідно з даними Повітряних сил ЗСУ, вдалося знищити чотири крилаті ракети та три дрони-камікадзе. У пресслужбі підкреслили, що російські загарбники продовжують вночі бити по Україні. Вони атакують військові об’єкти та об’єкти критичної інфраструктури.

Відомо, що з 01:00 по 04:00 окупанти атакували нашу державу п’ятьма дронами-камікадзе «Шахід». Їх запустили з Брянської області. Також у цей проміжок часу з району Каспію запустили шість крилатих ракет Х-101/Х-555. Ними атакували з шістьох стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.
Частину цілей ворога збили військові з Повітряного командування «Схід». Мовиться про дві крилаті ракети та один «Шахед».

Зауважимо, що ввечері 3 червня росіяни підступно атакували Дніпро. У ранковому зведенні Генштабу повідомили, чим вдарили по передмістю.

Згідно з наявними даними, впродовж минулої доби окупанти завдали два ракетні удари – по Донецькій і Дніпропетровській областях. Для цього ворог використовував ОТРК «Іскандер».

Одна ракета «Іскандер-К» (крилата) влучила по передмістю Дніпра. Внаслідок цього, поранень зазнали вже 22 людини. На жаль, загинула 2-річна дівчинка. Її тіло дістали з-під завалів.

Також впродовж минулої доби російські загарбники завдали 30 авіаційних ударів і 56 обстрілів з РСЗВ. Вони били по позиціях наших захисників, а також населених пунктах.

У Генштабі ЗСУ наголошують, що ймовірність ракетних і авіаційних ударів по всій Україні залишається високою надалі. Тож не ігноруйте сирени та вирушайте до укриття, коли лунає повітряна тривога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 4 Червня 2023 10:45
Такого Бути не може,щоб не всi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus