USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нічна атака «Шахедів»: у Сумах пошкоджено будинок та дитячу поліклініку, на Хмельниччині – об’єкт інфраструктури

6 Березня 2024 09:51
У ніч на 6 березня росіяни атакували Україну п’ятьма зенітними керованими ракетами С-300 та 42 ударними безпілотниками типу Shahed, 38 дронів вдалося знищити.

У Сумах повідомляли про три прильоти в різних частинах міста та постраждалих. ЗМІ оприлюднили відео наслідків російської нічної атаки. За даними УП, це житловий будинок, на першому поверсі якого розташована дитяча поліклініка.

У Хмельницькій області, за повідомленням ОВА, пошкоджено об’єкт інфраструктури − кілька населених пунктів залишилися без електропостачання.
«Уночі під час повітряної тривоги наші сили ППО збили шість БПЛА типу «Шахед» в межах Хмельницької області. Внаслідок атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури. Залишаються знеструмленими кілька населених пунктів», – йдеться в дописі ОВА.

Також повідомляють, що пошкоджено дах і стелю приватного будинку. Загиблих та травмованих немає. Усі відповідні служби працюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus