USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Липинах уночі підпалили автомобіль депутата сільради

21 Березня 2017 10:06
До чергової частини Луцького відділення поліції сьогодні під ранок о 5 годині надійшло повідомлення про те, що в селі Липини Луцького району на вулиці Кривоноса горить автомобіль марки «Mitsubishi Pajero». Пожежу ліквідовано, ніхто з людей не постраждав.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділення поліції, повідомили у прес-службі поліції області.

Під час проведення огляду місця події поліцейські встановили, що сьогодні о 5 годині ранку невідома особа у дворі будинку в селі Липини облила ліву передню частину автомобіля «Mitsubishi Pajero» легкозаймистою речовиною та здійснила підпал. Автомобіль належить 53-річному депутату сільської ради. Пожежу ліквідовано, потерпілих немає. Вогнем пошкоджено колесо, крило та частково лакофарбове покриття автомобіля.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину. Санкція статті передбачає від трьох до десяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
про сільських депута Показати IP 21 Березня 2017 13:51
сьогодні на сесії обласної ради говорили, що сільські депутати не вміють користуватись комп'ютером та не вміють заповняти електронні декларації. Хм...хм...хм...а джипі уміють купувати...хм...хм...хм...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus