USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

«Ніхто не приходив скаржитися», – ректор ВНУ про скорочення зарплати викладачам

24 Січня 2023 19:45
Жоден з викладачів ВНУ не нарікав на скорочення зарплати до двох третіх під час зимових канікул до 20 лютого.

Про це під час пресконференції за підсумками трьох років роботи на посаді заявив ректор ВНУ Анатолій Цьось.

«Найголовніше питання зараз – оборона нашої країни. Практично всі ресурси України ідуть на оборону, з цим ми маємо погодитися. Зрозуміло, що коштів не вистачає, і фінансування університету не таке ідеальне, як нам хотілося б. Тому ми маємо економити університетські кошти, але без шкоди для якості освіти. Зараз у нас тривалі канікули, тому наші викладачі та працівники переведені на дві треті оплати. До мене ні офіційно, ні неофіційно жодна людина не зверталася зі скаргою чи заявою на скорочення зарплати. Люди розуміють, що це потрібно пережити», – зазначив Анатолій Цьось.

Ректор наголосив, що економія дозволить до кінця року отримати всі зарплати, відпускні та абсолютно нормально функціонувати університету й продовжити контракти. Поряд зі скороченням зарплати у наказі був пункт про скорочення робочого дня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 24 Січня 2023 19:53
а хто зних живе чисто на зарплату ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus